pacjent1972 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Lubię zmieniać wygląd swojego Windowsa nie od dzisiaj, ekrany logowania, wygląd folderów, etc. To moje "zboczenie". Przeglądając jedną z rosyjskich stron Stalkera po raz kolejny "zachwycałem" się stalkerskim kursorem myszki działającym na tej stronie. Hmm, poszperałem na rosyjskich stronkach i znalazłem. Krótki opis instalacji dla chętnych na zmianę kursora. Wskakujemy na tą stronkę: http://7themes.su/stuff/kursory_windows/stalker/7-1-0-280 Pobieramy klikając tutaj: Rozpakowujemy archiwum: Otwieramy folder Stalker: W nim mamy dwa pliki instal, instal 1 i instal 2. Obydwa instalujemy, prawoklik myszy i zainstaluj z menu okna. Wchodzimy do Panelu sterowania, wybieramy Mysz. Wchodzimy do zakładki wskaźniki i wybieramy Schemat Stalker lub Stalker 2. Wybieramy wybrany przez nas kursor i cieszymy się kozackim stalkerskim kursorem myszy. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Ciekawe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ah pamiętam jak zmieniałem wygląd kursora lata temu. Prawie cały system podrasowałem pod stalkera. Dzięki za przypomnienie, dzisiaj instaluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Znalazłem, to się podzielę - nie jest to może jakiś majstersztyk, ale moim zdaniem prezentuje się całkiem schludnie. Chcecie, to korzystajcie, ja się skusiłem Ściągamy paczkę Stalker.7z , rozpakowujemy, klikamy prawym na plik install_1.inf i wybieramy "zainstaluj". W Panelu Sterowania w ustawieniach myszy znajdziemy wtedy taki oto zestaw: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted January 14, 2018 Author Report Share Posted January 14, 2018 Zrobiłeś dubla @Sierioża. Nie ładnie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Tematy połączyłem... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 @pacjent1972 a widziałeś o której wrzucałem temat? To są pory, w których się przestaje myśleć Przepraszam Cię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts