pacjent1972 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Lubię zmieniać wygląd swojego Windowsa nie od dzisiaj, ekrany logowania, wygląd folderów, etc. To moje "zboczenie". Przeglądając jedną z rosyjskich stron Stalkera po raz kolejny "zachwycałem" się stalkerskim kursorem myszki działającym na tej stronie. Hmm, poszperałem na rosyjskich stronkach i znalazłem. Krótki opis instalacji dla chętnych na zmianę kursora. Wskakujemy na tą stronkę: http://7themes.su/stuff/kursory_windows/stalker/7-1-0-280 Pobieramy klikając tutaj: Rozpakowujemy archiwum: Otwieramy folder Stalker: W nim mamy dwa pliki instal, instal 1 i instal 2. Obydwa instalujemy, prawoklik myszy i zainstaluj z menu okna. Wchodzimy do Panelu sterowania, wybieramy Mysz. Wchodzimy do zakładki wskaźniki i wybieramy Schemat Stalker lub Stalker 2. Wybieramy wybrany przez nas kursor i cieszymy się kozackim stalkerskim kursorem myszy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ah pamiętam jak zmieniałem wygląd kursora lata temu. Prawie cały system podrasowałem pod stalkera. Dzięki za przypomnienie, dzisiaj instaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Znalazłem, to się podzielę - nie jest to może jakiś majstersztyk, ale moim zdaniem prezentuje się całkiem schludnie. Chcecie, to korzystajcie, ja się skusiłem Ściągamy paczkę Stalker.7z , rozpakowujemy, klikamy prawym na plik install_1.inf i wybieramy "zainstaluj". W Panelu Sterowania w ustawieniach myszy znajdziemy wtedy taki oto zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zrobiłeś dubla @Sierioża. Nie ładnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Tematy połączyłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 @pacjent1972 a widziałeś o której wrzucałem temat? To są pory, w których się przestaje myśleć Przepraszam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi