malakas Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Pomó?cie prosz? jak znale?? , bo nigdzie jej nie widz? . Chodzi o fleszk? dla Dana z Bagien , t? któr? trzeba przynie?? by dosta? he?m PSI . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Ja jakim? dziwnym trafem mia?em t? fleszk? ju? wcze?niej od razu po otrzymaniu zadania zaliczy?o mi je. Wi?c te? mo?e gdzie? to mia?e? i Ci zawieruszy?o si??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 Masz racje Dino szuka?em z godzine w labie, a ta fleszka le?a?a w schowku w Barze ... ... Najprawdopodobniej zabieramy j? przy pierwszej wizycie w laboratorium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Trzeba by wpisa? do poradnika ostrze?enie o tej fleszce ?eby jej nie chowa? w barze. Ja te? j? znalaz?em wcze?niej i schowa?em w?a?nie w skrzyni w barze. Po otrzymaniu zadania od Dana kiedy j? zabieram ze schowka to informuje o zaliczeniu zadania i jednocze?nie w barze spawnuj? si? burery. I oczywi?cie wylot do pulpitu. Wtopa totalna. O cofaniu gry nawet nie ma mowy. Za du?o zada? zrobi?em w mi?dzyczasie. Nie wiem co z tym zrobi?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A kto zostawia gdziekolwiek fleszki czy inne papiery? Przecie? to wa?y tyle co nic to po co j? gdzie? chowa??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 S?uszna uwaga Miedziany. Spróbuj przej?? na Bagna i wpisa? t? fleszk? do spawnera: nauch_flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A kto zostawia gdziekolwiek fleszki czy inne papiery? Przecie? to wa?y tyle co nic to po co j? gdzie? chowa??? A tu jest odpowied? w punkcie drugim Mój baaardzo stary post Dawno temu j? znalaz?em i nawet nie wiedzia?em do czego s?u?y. To schowa?em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Ta odpowied? nie stwierdza tego, ?e mia?e? racj?. Poza tym ja z przyzwyczajenia wsio taskam no i pod koniec gry ju? zaczyna to powa?nie wa?y? ale có? taki styl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Zdecydowa?em si? cofn?? przed zadanie Dana z fleszk? i robi?em wszystko jeszcze raz. Nigdy wi?cej Ciekawostk? jest to ?e na bagnach przy zaliczeniu zadania nic si? nie spawnuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Zapewne gra traktuje moment gdy wyci?gasz fleszk? z schowka w Barze tak jakby? by? w X18 wtedy. Po prostu przy skryptach questa jest wpisane ?e po wyci?gnieciu fleszki niewa?ne czy z trupa czy ze schowka maj? si? zespawnowa? burery.Akurat w Barze powoduje to wylot. Co innego ekwipunek.Gdyby? j? nosi? ca?y czas przy sobie nie by?o by problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Mia?em podobn? jak Miedziany przygod? z Burerami....zabija?y mi do tego ludzi w Barze. Trzeba by?o dobrze kombinowa?. Wskoczy?em na stó?, czy co? takiego i szybko trzeba by?o rozwali? gadziny. Dodam wzmiank? w poradniku o Flash z X-18... tylko w którym miejscu.? Bardzo prawdopodobne ,?e Kobal ma racje z tym spawnem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts