malakas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Pomó?cie prosz? jak znale?? , bo nigdzie jej nie widz? . Chodzi o fleszk? dla Dana z Bagien , t? któr? trzeba przynie?? by dosta? he?m PSI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja jakim? dziwnym trafem mia?em t? fleszk? ju? wcze?niej od razu po otrzymaniu zadania zaliczy?o mi je. Wi?c te? mo?e gdzie? to mia?e? i Ci zawieruszy?o si??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Masz racje Dino szuka?em z godzine w labie, a ta fleszka le?a?a w schowku w Barze ... ... Najprawdopodobniej zabieramy j? przy pierwszej wizycie w laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Trzeba by wpisa? do poradnika ostrze?enie o tej fleszce ?eby jej nie chowa? w barze. Ja te? j? znalaz?em wcze?niej i schowa?em w?a?nie w skrzyni w barze. Po otrzymaniu zadania od Dana kiedy j? zabieram ze schowka to informuje o zaliczeniu zadania i jednocze?nie w barze spawnuj? si? burery. I oczywi?cie wylot do pulpitu. Wtopa totalna. O cofaniu gry nawet nie ma mowy. Za du?o zada? zrobi?em w mi?dzyczasie. Nie wiem co z tym zrobi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A kto zostawia gdziekolwiek fleszki czy inne papiery? Przecie? to wa?y tyle co nic to po co j? gdzie? chowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 S?uszna uwaga Miedziany. Spróbuj przej?? na Bagna i wpisa? t? fleszk? do spawnera: nauch_flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A kto zostawia gdziekolwiek fleszki czy inne papiery? Przecie? to wa?y tyle co nic to po co j? gdzie? chowa??? A tu jest odpowied? w punkcie drugim Mój baaardzo stary post Dawno temu j? znalaz?em i nawet nie wiedzia?em do czego s?u?y. To schowa?em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ta odpowied? nie stwierdza tego, ?e mia?e? racj?. Poza tym ja z przyzwyczajenia wsio taskam no i pod koniec gry ju? zaczyna to powa?nie wa?y? ale có? taki styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zdecydowa?em si? cofn?? przed zadanie Dana z fleszk? i robi?em wszystko jeszcze raz. Nigdy wi?cej Ciekawostk? jest to ?e na bagnach przy zaliczeniu zadania nic si? nie spawnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zapewne gra traktuje moment gdy wyci?gasz fleszk? z schowka w Barze tak jakby? by? w X18 wtedy. Po prostu przy skryptach questa jest wpisane ?e po wyci?gnieciu fleszki niewa?ne czy z trupa czy ze schowka maj? si? zespawnowa? burery.Akurat w Barze powoduje to wylot. Co innego ekwipunek.Gdyby? j? nosi? ca?y czas przy sobie nie by?o by problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mia?em podobn? jak Miedziany przygod? z Burerami....zabija?y mi do tego ludzi w Barze. Trzeba by?o dobrze kombinowa?. Wskoczy?em na stó?, czy co? takiego i szybko trzeba by?o rozwali? gadziny. Dodam wzmiank? w poradniku o Flash z X-18... tylko w którym miejscu.? Bardzo prawdopodobne ,?e Kobal ma racje z tym spawnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi