Stalker76 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @Stalker76, rozumiem, że to Tobie wysyła Rogaty tego kompa. Całkiem, całkiem maszynka. Tak na marginesie, to taką obudowę z rączką miałem przy pierwszym kompie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Tak mi,ja nie narzekam, w końcu mam o czym tak marzyłem,miał być dla syna ale synowi kupiłem nowe bebechy do kompa koszt 800 złotych.czyli płyta główna,ram ddr 4, i3 intela i takie tam pierdoły,ale ma mały problem komp działa ale ma czarny ekran,mnie się wydaje że coś z płytą główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth ReX Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jaka tam siedzi płyta główna? Masz integrę? Wkładaj pojedynczo kość pamięci w poszczególne sloty i odpal kompa na integrze. Poza tym można spróbować podłączyć głosniczek, tzw. beeper i rozpoznać kody błędów na podstawie piszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @Darth ReX Stalker76 dopiero dostanie od Rączki ten komputer. Na razie wie to co my, z filmiku. Tam chyba są podane nazwy części składowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi