Pobi Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam mam problem z znalezieniem Narzędzi , Podstawowe , kalibracyjne i te trzecie wie ktoś gdzie mogę je znaleźć ? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @Pobi są albo w schowkach, albo możesz kupić czy to u stalkerów czy u handlarzy. Czyli jak to w CoC - musisz szukać. Z resztą to przecież jedna z atrakcji tego moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker6x Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Narzędzia precyzyjne znalazłem przy zwłokach w instytut Agropom, gdzieś mniej więcej w tym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 @Trucker6x Masz, będzie Ci łatwiej następnym razem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker6x Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 dzięki - przyda się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Przy okazji - jak nie pamiętasz hasła do starego konta, to przecież możesz je zresetować, niekoniecznie zakładać nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker6x Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Może nie w temacie akurat, ale dostęp do poprzedniego konta (Trucker 64) wymaga podania hasła którego nie pamiętam.! Żeby zresetować hasło należy podać e-maila, na które wyślą mi link. Niestety to konto również popadło w zapomnienie. Wszystko było zapisane w małym czarnym notesiku, który niestety zginął śmiercią tragiczną w pożarze, którego niestety byłem ofiarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Pobi: https://www.youtube.com/results?search_query=stalker+call+of+chernobyl+poradnik+narzędzia Edytowane 16 Listopada 2018 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 @Trucker6x Skrzynki pocztowe mają dodatkowe zabezpieczenia - numer telefonu, alternatywny email i tak dalej. Polecam korzystać na przyszłość bo jak widać - przypadek nie wybiera. Pisz do administratorów albo moderatora - może da się to jakoś odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Treucker6x - jeśli w "baniaku" masz tak zwaną pamięć podprogową która można odczytać pod hipnozą, to administracja/dyrekcja forum zajrzy do pamięci i odnajdzie twoje hasło, nie zginęło tylko nie wiadomo na razie w którym dziale/magazynie archiwum jest w tej chwili, w tym czasie. To tylko zera i jedynki i gdzieś są, pisz a będzie ci podkopsane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi