kmicic0 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mam ogromną prośbę. Mógłby mi ktoś przerobić sterowanie pojazdami w grze Rage z WASD na W przód, S tył, Mysz na boki.Próbowałem zmienić przy pomocy JoyToKey ale nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nazywaj sensownie tematy, żeby wiadomo było o co chodzi. Wrzuciłem go też w bardziej odpowiedni dział. Ale żeś problem wymyślił nie lepiej by było poszukać najpierw na jakichś stronach/ forach gry RAGE, może tam szybciej coś by poradzili Ps. A w opcjach sterowania gry nie można poustawiać czegoś na myszkę? Czy tylko LPM, PPM itp? Bo widzę, że tam chyba rozglądanie jest na myszce itp to może można pozmieniać coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Niestety nie można nic pozmieniać na forach Rage podają tylko że można zmienić tylko przy pomocy tego programu JoyToKey w configu też próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Jeżeli jest to wersja STEAM, to nie próbował bym mieszać w plikach konfiguracyjnych - może skończyć się blokadą konta. Miałem kontakt z supportem w sprawie nakładania spolszczeń na niektóre gry - stąd wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @Cichy chodzi o konfigi gry w Falloucie 4 i skyrymie takie rzeczy są normalnie robione, być może namieszałeś w konfigach konta w plikach po zainstalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mnie nic nie zablokowali - po prostu miałem spolszczenie do gry - wysłałem je do supportu w celu weryfikacji plików - okazało się, że jest przeznaczone dla "pirata" bo ingeruje w pliki systemowe - nie zainstalowałem go z tego powodu, idąc za sugestią Administratorów STEAM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Temat nie aktualny zakupiłem pada ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi