mkk7 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Kontynuacja przygód pani archeolog Lary Croft potwierdzona oficjalnie w Shadow of The Tomb Raider. Będzie to zakończenie trylogii z początku jej kariery, akcja gry osadzona w Ameryce Łacińskiej. W pracach nad grą ma uczestniczyć Eidos Montreal, a premiera przewidziana jest na 14 września jednocześnie na wszystkie platformy (PC oraz konsole Xbox One i PlayStation 4). Pełna prezentacja gry 27 kwietnia z obszerniejszym materiałem. Pierwszy krótki materiał wideo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Mamy pierwszy oficjalny zwiastun gry, poznanie głównego wątku fabularnego powinno nam zająć od 13 do 15 godzin. W tej części ratujemy świat przed apokaliptycznym proroctwem majów, mnóstwo zagadek do rozwiązania i walk z naturą i przeciwnikami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No to córka nie odpuści, jak to zobaczy Szykuje się nowy wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ciekawe, na ile ją wycenią. Oj, dawno, dawno już w nią nie grałem. Moje palce nie nadążały za potrzebami ekwilibrystyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Shadow of the Tomb Raider Story Trailer - E3 2018. Warto obejrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi