ramzes12041993 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Mam pytanie odnośnie wyjścia z Kordonu do innych lokalizacji najlepiej do Wysypiska, mam tam zadanie a przejścia nie ma z Kordonu do Wysypiska tam gdzie było w Cieniu Czarnobyla i Czyste Niebo, proszę o wskazówki jak opuścić Kordon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @ramzes12041993 Przejście jest na Północnym posterunku. Zobacz od 10.30 min. https://www.youtube.com/watch?v=dP9FNNNjnQw&list=PLZRUQfA3zUxB61TEmCmjv44W5_pR8zSqS&index=2 Ale pierwszy musi przejść Dimon. Jakie zadania wcześniej trzeba zrobić aby on szedł z nami, już po tylu latach wywietrzały mi z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 PODBICIE TEMATU. Czy u kogoś w "archiwnych" zasobach, przechowały się czity @Yurek, a szczególnie ten ze zwiększonym udźwigiem i nie pękającym plecakiem? Jeśli tak, to o wstawienie ich na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Hej wszystkim słuchajcie ogrywam Powrót Szramy cz 1,problem jest taki,że zamiast normalnych tekstur broni np ak 74 mam jakieś pół tekstury artefaktów pancerzy itp.Wszystkie patche są jeśli o to chodzi próbowałam już na wszystkich ustawieniach graficznych. 😞 Dodaję screena może cos ktos poradzi bo sie gubię w tym co mam brać do slotów xD i jest to denerwujące pozdrawiam :3 XR_3DA 2022-11-10 19-30-51-42.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 @Karozilla Prawdopodobnie, masz źle dopasowaną rozdzielczość ekranu. Spróbuj na rozdzielczościach zbliżonych do 3x4, bez wzgledu na to jaki masz monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Niestety dalej to samo bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Wygląda to na 'przesunięcie' albo zmiany w pliku ui_icon_equipment względem koordynatów z ltx'ów . Na 'pierwszy strzał' to spróbuj wstawić ten drugi: ui_icon_equipment.dds to jest plik z repack'a SL i względem polonizacji to ma inne koordynaty ikonek item'ów ten poniżej: ui_icon_equipment.dds to jest plik z patch'a 3 i wygląda na 'kompatybilny' ze spolszczeniem. Daj znać co wyjdzie. po e. ścieżka gamedata\textures\ui @Karozilla Sama podmianka tego pliku to Ci nie pomoże, niestety. Tutaj to mod, chociaż stareńki, to 'uciekł do przodu' polonizacji/adaptacji. Bazując na repack'u od Serega_Lus i tej wersji spolszczenia do tego repack'a w jego temacie. Edytowane 11 Listopada 2022 przez qlkin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 @Karozilla albo od razu bierz się za Powrót Szramy 2 bo w nim jest część 1 i 2 razem i pykniesz sobie całość historii za jednym podejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi