Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czy przypadkiem nie ma w nazwie tego co pobrałeś ruskich liter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wygląda na to, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Klikasz na ten - setup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Tak. Setup, wpisuje hasło (uruchamiam jako administrator) i wyskakuje takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie wiem dlaczego tak masz. U mnie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Może to wina systemu, ale aktualizacje odinstalowałem według zaleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @Wujek Jar informacja, która ci się wyświetliła oznacza dosłownie: Wyjściowy plik jest uszkodzony. Spróbuj raz jeszcze pobrać torrenta. Dodano: sprawdź jeszcze czy antywirus "nie zjadł" pliku setup.exe. Tutaj masz plik setup.exe do pobrania -> setup.7z, chociaż równie dobrze może być uszkodzony któryś z .bin-ów z instalatora. Spróbuj skopiować i daj znać co się urodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mam pomysł na prostsze rozwiązanie. Wklejcie mu tu sam setap, bo jak u was działa, to jest sprawny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Pobrałem jeszcze raz sam plik SETUP. Nadal to samo. Z podesłanym przez Antona setupem też nie wypaliło. Pobiorę jeszcze raz wszystkie pliki, może zadziała. Dziękuję za pomoc. Plik setup-1 był uszkodzony. Edytowane 29 Marca 2018 przez WujekJar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi