smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Podczas rejestracji wyskakuje takie coś - https://zapodaj.net/4df014d60a1d0.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiNeKhorn Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @smox prawdopodobnie chodzi o to, że korzystasz z Opery. Nie opłaca się. Discord prawdopodobnie coś wykrywa w Operze albo Opera go blokuje. Musiałbyś pobrać apkę, albo korzystać z innej przeglądarki (polecam Edga) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dzięki, ale lubię Operę i raczej zrezygnuję z tego Discorda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie musiałbyś rezygnować z Opery - sprawdź czy na innej przeglądarce problem się powtarza. Jeśli nie, to się przez nią zarejestruj. Po zarejestrowaniu mógłbyś korzystać z Discorda na Operze, ale szczerze polecam pobranie aplikacji. Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Revter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Przypuszczam że jest raczej związane z IP a nie z przeglądarką. Możesz spokojnie zrobić to o co proszą a jak będą chcieli numer którego nie chcesz podać napisz do mnie PMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Raczej sobie odpuszczę. Do spotkań forumowych mam TeamSpeaka i do póki tam są spotkania, to ten Discord nie jest mi potrzebny. Resztę spraw związanych ze Stalkerem załatwiam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @smox czy potwierdzałaś na mailu, że nie jesteś robotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Potwierdziłem. Może to przez to co jest w ramce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Sprawdź to: https://discord.gg/uEt3ZdD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 To samo co wyżej - przedawnione lub nieprawidłowe. Coś nie lubi mnie ten Discord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Sprawdź czy problem pojawia się w innych przeglądarkach czy pobraniu aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Już wszystko w porządku. Zainstalowałem aplikację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi