naznaczony09 Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Dopiero skończyłem grę, ale ze złym zakończeniem. Jak odblokować inne? Czy to jest jak w Cieniu Czarnobyla, że trzeba mieć określoną ilość punktów i kasy? W sarkofagu mam żeby iść za głosem Monolitu i Dostać się do generatorów, niestety nie mogę się wydostać ze sarkofagu, więc do generatorów nie dotrę. Jak wyjść ze sarkofagu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Nie wiem ile zmian wprowadzili względem poprzednich wersji, ale poradnik pewnie jest aktualny: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony09 Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 Dzięki. Udało mi się wydostać z sarkofagu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony09 Posted June 29, 2018 Author Report Share Posted June 29, 2018 Niestety nie skończyłem gry z drugim zakończeniem. Po rozmowie z duchem pojawia się napis "kilka godzin później" i postać po prostu umiera z pragnienia. Genialne, naprawdę genialne... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted August 24, 2018 Report Share Posted August 24, 2018 No i właśnie to zakończenie jest beznadziejne. Jednak pierwsza wersja LA była o niebo lepsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts