Henkie Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Mam sprawę i pytanko. Mianowicie czy jest możliwość wyciągnięcia z gry danych z PDA i zdjęć, bo robimy ze znajomymi sesje RPG i pomyślałem żeby zrobić apkę albo stronę, żeby każdy miał do niej dostęp i wgląd z telefonu. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić prosiłbym o poradę z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hmmmm, spróbuj wypakować pliki gry i poszukać potrzebnych ci rzeczy w folderze "gamedata/textures/ui". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henkie Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Mam to wypakowane, ale wszystko jest w formacie .dds i .thm. Raczej są to tylko grafiki, a mi chodziło o informacje które się pojawiają w menu PDA. tzn. Lokacje, Frakcje itp. Jeżeli ktoś wie gdzie to odszukać byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wypakuj sobie grę i szukaj konkretnych zwrotów, które Cię interesują. Szukać najlepiej Notepadem ++, bo jest w nim taka opcja. Nie ma 1 pliku z tymi informacjami, są zawarte w różnych plikach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 15 minut temu, Henkie napisał: mi chodziło o informacje które się pojawiają w menu PDA Jeśli chodzi Ci o SoC, to zerknij do plików w pol: string_table_enc_zone, string_table_general, string_table_enc_mutants i kilku plików stable_storyline_info_... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henkie Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dobra dzięki panowie za pomoc już ogarniam i dobrej Zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi