DaarMoo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Wrzucam płytę i nic. Nie zaczyna się instalować. Więc wchodzę w zawartość, stukam w setup.exe, pojawia się wybór języka, a następnie okienko setup error - no AppID configured. I koniec instalacji. Wszedłem więc w Steam, wpisałem kod gry i gra zaczęła się ściągać. Ale widzę, że cała. Więc po co te płytki ? Czy ktoś wie jak rozwiązać - no AppID configured ? Edytowane 1 Grudnia 2018 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @DaarMoo Takie czasy, nawet jak odpali ci instalator z płyty to potem i tak ci będzie ciągnąć grę ze steama, ewentualnie po instalacji zacznie ci zasysać tony patchy do najnowszej wersji. Także nawet jak zainstalujesz grę z płyty to i tak licz się, że to nie koniec. Jak chcesz to googluj ten error z nazwą gry ale ja nic nie widzę na szybko. Ogólnie twórcy gier po prostu lecą sobie coraz bardziej w 00===o wydają niedorobione produkty bo i tak po premierze zaraz będziesz miał patcza "dnia pierwszego", a każdy ma neta to sobie dociągnięcie i tak. Patrz np ostatni Fallout 76, gra ważyła 50Gb, a pierwszego dnia po premierze już była łata 59Gb ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Tak też sobie pomyślałem @tom3kb i kończę zasysanie ze Steama. Google przewertowałem. Nic konkretnego. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Bez rewelacji. Głównie strzelanina. Trochę skradania. Scenariuszowo - słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi