Flick Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Siemanko. Jak naprawić soc aby działał pod windows 10? (wersja steam) z tego co widzę temat dość popularny lecz zalecenia w stylu włącz przy pomocy administratora lub w zgodności nie zbyt działają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Pytanie brzmi: co już próbowałeś robić? - tryb zgodności; - odpalić w oknie; - dodać wyjątek do zapory; - zweryfikować przez Steam, czy wszystko z plikami ok; - spróbować odpiąć monitory, jeśli masz więcej niż 1; - wyłączyć steamową nakładkę; Powyższych i pewnie wielu innych "myków" możesz użyć - nuż ruszy... Ale możesz też iść na łatwiznę jak normalny człowiek i skorzystać z repacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flick Posted December 11, 2018 Author Report Share Posted December 11, 2018 Własnie repacki wygasły. Natomiast wydałem te 8 zł więc przydałoby się by działo . Nie robiłem jeszcze wyjątku z zapory i tej steamowej nakładki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Nie wiem, wersję GoG i steam chodzą bez problemu z tego co ludzie piszą (słynne "dziwne, u mnie działa" ) Stery do grafy, directX, biblioteki VC++ itp poinstalować i sprawdzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 Spróbuj i daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts