Flick Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Siemanko. Jak naprawić soc aby działał pod windows 10? (wersja steam) z tego co widzę temat dość popularny lecz zalecenia w stylu włącz przy pomocy administratora lub w zgodności nie zbyt działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Pytanie brzmi: co już próbowałeś robić? - tryb zgodności; - odpalić w oknie; - dodać wyjątek do zapory; - zweryfikować przez Steam, czy wszystko z plikami ok; - spróbować odpiąć monitory, jeśli masz więcej niż 1; - wyłączyć steamową nakładkę; Powyższych i pewnie wielu innych "myków" możesz użyć - nuż ruszy... Ale możesz też iść na łatwiznę jak normalny człowiek i skorzystać z repacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Własnie repacki wygasły. Natomiast wydałem te 8 zł więc przydałoby się by działo . Nie robiłem jeszcze wyjątku z zapory i tej steamowej nakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nie wiem, wersję GoG i steam chodzą bez problemu z tego co ludzie piszą (słynne "dziwne, u mnie działa" ) Stery do grafy, directX, biblioteki VC++ itp poinstalować i sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Spróbuj i daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi