elaksir Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Muszę wejść do piwnicy na wysypisku, w Pchlim Targu. kiedy wchodzę rozpoczyna się cutscenka i po jej zakończeniu crashuje mi się gra. PROSZĘ O POMOC BO TO JEST MISJA FABULARNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 @elaksir Na początek opcje grafiki, rozdziałka, oświetlenie w dół i próbować. Gra upatchowana do najnowszej wersji 1.5.10? Jak nie pomoże to wejść do moich dokumentów do folderu z zapisami z Czystego Nieba, w folderze logs otworzyć plik log. Zjechać na sam dół i skopiować to co jest po Fatal Error i wkleić tutaj, może pomóc w rozwiązaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elaksir Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Gra posiada najnowszy patch. Nie mogę znaleźć folderu z zapisami. Grafika na najniższych też nie pomaga. PROSZĘ O POMOC!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 27 minut temu, elaksir napisał: Nie mogę znaleźć folderu z zapisami. Logów szukaj w: C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\ Czy tam Stalker Clear Sky czy jak to się nazywało po instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi