Nostalgov Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Witam chciałem zmodyfikować udźwig w grze ale coś się nie zgadza mianowicie GG męczy się nawet przy zwykłym chodzeniu. Parę kroków i dyszy jak po mini-maratonie. W ekwipunku też nie piszę żeby mógł nosić 1000 KG tylko 50 a jest już ponad 200 . Wiadomo to tylko kosmetyka przede wszystkim chodzi o kondycję. Hybrid final + patch. Spoiler max_item_mass = 1000 ;1000.0 jump_speed = 6. crouch_coef = 0.37 ;0.45 climb_coef = 0.7 run_coef = 2.0 ;2.1 sprint_koef = 1.9 ;2.6 run_back_coef = 1.8 walk_back_coef = 0.8 air_control_param = 0.1 walk_accel = 18 max_walk_weight = 1000 Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Wotomin21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zmień jeszcze plik - gamedata/config/system. Znajdź linię - max_weight = i tu wstaw ile chcesz np. 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 @Wotomin21 W pliku actor.ltx znajdź takie linie jak poniżej i daj im wartości przypisane. W różnych modach są różnie ponumerowane. Ale na pewno powyżej 175 aż do 210. jump_weight_power = 0.0 stand_power = -1.0 walk_power = 0.0 walk_weight_power = 0.0 Pamiętaj, wcześniej kopia bezpieczeństw pliku. A przy okazji. Do moda opartego na CoC, potrzebuję te pliki do zmiany udźwigu. Z ZP nie pasują. Jest to mod Dollchan. Chcę poeksperymentować ze zmianą możliwości GB. Przyda się na przyszłość. Kto ma, niech mi podeśle na PW. Marzeniem są wyekstrachowane z Dollchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 19.01.2019 o 07:43, smox napisał: Dziękuję za pomoc panowie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi