Zigi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Gdy wypiję miksturkę od górnika(pierwsze zejście do pieczary) znika mi cały ekwipunek. Da się to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Zigi, co chcesz naprawić? Tak sobie autorzy wymyślili i tyle. Można zostawić ekwipunek w skrzyni w wiosce kotów, albo użyć spawnera i zrobić sobie to co miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Ale zostaje w tej pieczarze i ginę od radiacji. Coś trzeba zrobić? @smox o ekwipunek nie dbam, znajdę inny, chodzi mi tylko o to, żeby jakoś się z tych jaskiń wydostać. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Zigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Po pojawieniu się w pieczarze znajdź plecak i załóż wszystko co w nim jest. Stajesz się wtedy praktycznie nieśmiertelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Byłem już u górnika. Problem jest z JEGO miksturą, nie przenosi mnie na Kordon. A plecaka ze sprzętem ciężko nie zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie przenosi na Kordon? Dziwne, a nasz przy sobie wszystko co było w plecaku przy wejściu? Oprócz amunicji oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak, jedyne co wyszło to kilka granatów i połowa amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Coś jest nie tak, pewnie jakiś scrypt nie zaskoczył. Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy zapis. Innego pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zapamiętaj to co zostało ci w plecaku po wypiciu mikstury, wczytaj zapis przed wypiciem i wyrzuć to co zostało, potem wypij miksturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Zigi Zobacz w tym gameplayu. Pieczara od 33.30. https://www.youtube.com/watch?v=72KcIoKMlfs Rady dla zaczynających grę. Czego w OP 2.1 nie wolno zrobić: https://www.youtube.com/watch?v=C9liQxZXc2Y Jak skorzystać z sytuacji w modzie. https://www.youtube.com/watch?v=_cI8jLIde-I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Zdejmij pancerz ZANIM wypijesz miksturę, aby obudzić się ze snu w pieczarze. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przeszedłem pieczarę jeszcze raz. Nie było żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi