Zonebraker Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 W ciemnej dolinie brakuje kaptura. Wszyscy inni najemnicy są tam oprócz niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 (edited) Jakiego kaptura ? Który quest robisz? Opisz dokładniej. Edited March 27, 2019 by boberm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonebraker Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 cóż, robię poszukiwania poszukiwacza zabójcy fanga, wróciłem z X-10 l, dałem papiery Le Harve i rozmawiałem z Freemanem, który wysłał mnie do TD, kiedy tam przyjechałem miałem tylko znacznik, gdzie facet, który ma dysk flash powinien być, ale nie pojawił się, tylko dziesięciu innych najemników. przepraszam za jakiekolwiek błędy gramatyczne, używam tłumacza do pisania postów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Aa więc chodzi o fleszkę Blendy. Więc tak musisz w fabryce wejść na piętro a potem po drabinie na dach i wtedy dostaniesz sms od blendy, wtedy się pojawia. Schodzisz i z nim rozmawiasz. Będziesz miał opcje wyboru podczas dialogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonebraker Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 Dziękuję Ci bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 (edited) @Zonebraker- lepszym rozwiązaniem jest opcja finansowa. Edited March 28, 2019 by boberm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts