Zonebraker Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W ciemnej dolinie brakuje kaptura. Wszyscy inni najemnicy są tam oprócz niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Jakiego kaptura ? Który quest robisz? Opisz dokładniej. Edytowane 27 Marca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonebraker Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 cóż, robię poszukiwania poszukiwacza zabójcy fanga, wróciłem z X-10 l, dałem papiery Le Harve i rozmawiałem z Freemanem, który wysłał mnie do TD, kiedy tam przyjechałem miałem tylko znacznik, gdzie facet, który ma dysk flash powinien być, ale nie pojawił się, tylko dziesięciu innych najemników. przepraszam za jakiekolwiek błędy gramatyczne, używam tłumacza do pisania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Aa więc chodzi o fleszkę Blendy. Więc tak musisz w fabryce wejść na piętro a potem po drabinie na dach i wtedy dostaniesz sms od blendy, wtedy się pojawia. Schodzisz i z nim rozmawiasz. Będziesz miał opcje wyboru podczas dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonebraker Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) @Zonebraker- lepszym rozwiązaniem jest opcja finansowa. Edytowane 28 Marca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi