hektorhe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Mam problem z wyłączeniem psi-emitera. Gram samotnikiem w trybie fabularnym. Dźwignią którą się powinno wyłączyć nie działa. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @hektorhe Przecież CoC to nie mod, ale baza dla modów. Jest tu szczątkowa fabuła, nie zawsze mająca właściwe zakończenie. Tę fabułę można uruchomić, jak się na Bagnach porozmawia z Doktorem. Rozmawiałeś z nim? Chcesz mieć właściwą fabułę, zagraj w Powrót legendy. Bo teraz to sobie możesz jako turysta zwiedzać lokacje i jak się przytrafi, robić zadania poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @kondotier Zaczynając grę w trybie fabularnym np. Samotnikiem dostajesz 3 misję: "wyłącz psi-emiter" , "wyłącz mózgozwęglacz" I "tajemnice zony". Ta trzecia polega na rozmowie z doktorem. On nam zleca przeszukanie podziemi Agropromu, laboratorium X, podziemi Jupitera, hotelu Polesie, i centrum sterowania monolitu. Byłem w podziemiach Agropromu i zdobyłem walizkę. Byłem w laboratorium X18 (tam gdzie nie mogłem się wydostać) i zdobyłem dokumenty. Teraz jestem w laboratorium X16 i nie mogę wyłączyć psi-emitera ani pójść dalej bo drzwi są zamknięte. Jeśli nic nie poradzę to chyba zagram w ten "Powrót legendy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @hektorhe Nie wszystko w tej bazie jest zapięte na ostatni guzik, bo być nie może. Pozostawiono to dla twórców modów. Widocznie samo dotarcie do wyłącznika jest finałem. A skutek pozostawiono tym co zrobią moda. Spróbuj zagrać jako bandyta, to nigdzie nie dojdziesz, bo jak to z bandytami, wszyscy i wszędzie będą przeciw tobie. A w Powrót legendy radzę zagrać. Nie wykorzystuje 100% możliwości CoCa, ale i tak jest co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @hektorhe - może to głupie pytanie, ale czy wyłączyłeś wszystkie cztery dźwignie? I czy dostałeś/kupiłeś psi-hełm od Sacharowa? 2 godziny temu, kondotier napisał: Widocznie samo dotarcie do wyłącznika jest finałem. Bzdura. Wszystkie zadania tej niby-fabuły da się wypełnić. Ale faktycznie lepiej zagrać w "Powrót Legendy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) 47 minut temu, A6AKAH napisał: @hektorhe - może to głupie pytanie, ale czy wyłączyłeś wszystkie cztery dźwignie? I czy dostałeś/kupiłeś psi-hełm od Sacharowa? Dawno temu grałem w Cień Czarnobyla no i właśnie próbowałem wyłączyć tylko tą dźwignie na samej górze. Hełm kupiłem od Sacharowa. Ten lepszy. Spróbuję znaleźć pozostałe dźwignie i może któraś zadziała Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez hektorhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Od 20 min działanie w X16 https://www.youtube.com/watch?v=G3aOJNqrOmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ok Pomogło Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi