boberm Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Dawno mnie tu nie było ...... lekki odkop. Cos w stylu "Dastardly & Bełkot i ich Latające Maszyny"... był kiedys taki animowany serial dla dzieci. Rakousky pilotci .... czyli CK lotnicy nazywali toto "Fornir" lub bardziej pieszczotliwie -"kekerike" ( kogutek). Pzredstawiam ogółowi austriacką sklejkę , niemiecki silnik i czeskie płótno prztworzone w f-mie WKF czyli LLOYD C V. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ładny Pochwal się kiedyś całym zbiorem, bo coś czuję, że sporo tego masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @Agrael - mówisz - masz :-)) Bristol Fighter 3PL Poznań BP Defiant 307 SQ Mustang I 309 SQ .. i Kufajman -czyli cud i mód z syberyjskiej pancernej sklejki łaczonej do kupy klejem z onuc wujka Wani- Jak 3. bardzo ładna i mordercza maszyna - gdyby tylko nie zabijała głównie swoich pilotów to ho ho .... 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Bzika ciąg dalszy , czyli Włocławek 2021 : Spoiler I Wasz ulubiony :-))) BoberM: Spoiler Spoiler Ten rok modelarskich wystaw uważam za zamkniety. Dla mnie . 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @bobermZ tych na fotkach najbardziej podoba mi się nasz Karaś i to ISU-152. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 55 minut temu, tom3kb napisał: @bobermZ tych na fotkach najbardziej podoba mi się nasz Karaś i to ISU-152. Na blaszakach to sie nie znam, ale Karasek jest faktycznie ładniutki i wdzięcznie "rozebrany" ....szczególnie że zrobiony z Mirage'owego PZL 23 który jest ciut leciwym modelem:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Diorama na czasie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi