hektorhe Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 (edited) Czy wie ktoś gdzie znajduje się skrzynka w Jupiterze z zadania "Odszukaj skradzioną skrzynkę" od Sowy? Bo przeszukałem wszystkie budynki w Jupiterze i nie mogę znaleźć. Edited May 27, 2019 by hektorhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Szukaj w okolicy miejsca zaznaczonego na mapie kursorem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektorhe Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 Szukam i szukam i nie mogę nic znaleźć. Mam szukać skrzynki która leży luzem czy w jakiś zwłokach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 O ile dobrze pamiętam skrzynka leży przy zwłokach. Może wyszedłeś z lokacji i zwłoki oraz skrzynka zniknęły? Masz zapis na Zatonie? Wczytaj go i wejdź na Jupiter szukać skrzynki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektorhe Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 (edited) Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: O ile dobrze pamiętam skrzynka leży przy zwłokach. Może wyszedłeś z lokacji i zwłoki oraz skrzynka zniknęły? Masz zapis na Zatonie? Wczytaj go i wejdź na Jupiter szukać skrzynki. OK Poszukam ze wczytaniem zapisu. Ale nigdzie nie wychodziłem z Jupitera po dotarciu. Wczytałem zapis. Przeszukałem okolice tego lasu i nic. Przeszukałem od parkingu z elektrycznymi anomaliami do jakiegoś kompleksu oraz od urwiska do posterunku. I nic. Zostaje chyba spawner tylko nie wiem czego tam szukać. Edited May 27, 2019 by hektorhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3OM6AKAH Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 @hektorhe - skrzynka znajduje się na stacji Janów. Spoiler @Anton Gorodecki - pomyliłeś zadania , przy zwłokach było PDA dla Informatora. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektorhe Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 Dziękuję za pomoc. Już znalazłem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts