hektorhe Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Czy wie ktoś gdzie znajduje się skrzynka w Jupiterze z zadania "Odszukaj skradzioną skrzynkę" od Sowy? Bo przeszukałem wszystkie budynki w Jupiterze i nie mogę znaleźć. Edytowane 27 Maja 2019 przez hektorhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Szukaj w okolicy miejsca zaznaczonego na mapie kursorem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Szukam i szukam i nie mogę nic znaleźć. Mam szukać skrzynki która leży luzem czy w jakiś zwłokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 O ile dobrze pamiętam skrzynka leży przy zwłokach. Może wyszedłeś z lokacji i zwłoki oraz skrzynka zniknęły? Masz zapis na Zatonie? Wczytaj go i wejdź na Jupiter szukać skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: O ile dobrze pamiętam skrzynka leży przy zwłokach. Może wyszedłeś z lokacji i zwłoki oraz skrzynka zniknęły? Masz zapis na Zatonie? Wczytaj go i wejdź na Jupiter szukać skrzynki. OK Poszukam ze wczytaniem zapisu. Ale nigdzie nie wychodziłem z Jupitera po dotarciu. Wczytałem zapis. Przeszukałem okolice tego lasu i nic. Przeszukałem od parkingu z elektrycznymi anomaliami do jakiegoś kompleksu oraz od urwiska do posterunku. I nic. Zostaje chyba spawner tylko nie wiem czego tam szukać. Edytowane 27 Maja 2019 przez hektorhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 @hektorhe - skrzynka znajduje się na stacji Janów. Spoiler @Anton Gorodecki - pomyliłeś zadania , przy zwłokach było PDA dla Informatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Dziękuję za pomoc. Już znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi