Attilan02 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Witam, jestem w trakcie przechodzenia głównego wątku, dotarłetem do Przewodnika, który zleca zadanie na odnalezienie mapy, którą dał przez pomyłkę ludziom z Czystego Nieba. Podobno jest gdzieś przy wieży na drodze do ich bazy. Mściciele wybici, ale mapa jest tak dobrze schowana iż z 20 minut jej szukałem, a nie znalazłem. Czy ktoś wie gdzie to cholerstwo jest ukryte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Dzięki @Pure, nigdy bym nie pomyślał, że tak to mogli ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi