Jump to content

Jakie mody polecacie do SoC?

Recommended Posts

@Kibster  Każdy który jest w dziale modów przetłumaczonych dla CCz. Od tych najstarszych, po nowinki. Każdy z nich jest opisany, a dziale dyskusyjnym są opinie grających. Tak o technicznej wartości moda, jak i odmienności scenariuszowej.

Tyle tylko, że niektóre mody oparte na nici scenariuszowej CCz, są robione na silniku ZP. I w modach dla tej podstawaki je można znaleźć. Jeśli masz wiec ZP ograne, to się z nimi spotkałeś. Masz też ranking modów.

Forum jest po to, żeby je czytać.. Wtedy dowiesz się jakie pozycje polecają poszczególni userzy. Ewentualnie zacznij od góry - Tajne Ścieżki, mody Zaurusa, NS2016, OGSE, Fotograf i tak dalej To wszystko są świetne gry, tylko różnią się od siebie dość znacznie.

@Kibster  Ja jestem "kondotier". "Nestor" to mój tytuł honorowy, jak u Ciebie "Gość w Zonie".

Ale jest na forum ktoś, o nicku "Nestor", dlatego skrypt forum go pokazał, ale to nie ja.

A rada wyżej jest bardzo dobra. W ten sposób nie pominiesz żadnego, wartego do zagrania. W paczce modów od Zaurusa, masz je w dwóch wersjach. Oryginały i ich graficznie oraz stabilizacyjnie zmienione wersje. 

• Meta locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.