Fiedia Cezar Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie znalazłem duplikatu, więc taki nie istnieje Taki duplikat niestety istnieje na twardym dysku (biologicznym) niejakiego osobnika, który mieszka w Szczecinie. Nie można tego dysku zhakować, ponieważ połączenie z netem występuje tylko przez klawiaturę i monitor; chyba, że istnieje hipnoza internetowa. Źart oczywiście. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Myślałem, że choroba przynosi same problemy, przez kilka dni nie włączałem nawet komputera. Dzisiaj trochę odtajałem i .... przeczytałem wreszcie przyzwoitą ilość tekstu. Trup ściele się gęsto, są prawie wszyscy milusińscy z gry. Fiedia pociąg trochę jeszcze wątek i nie kończ już opowiadania. Może teraz opiszesz trochę stalkerskiej tułaczki z większością jej cieni i blasków (jeżeli takowe są?). Muszę jeszcze trochę poleżeć i mam nadzieję że za parę dni znowu poczytam spory fragment fajnego opowiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Fiedia pociąg trochę jeszcze wątek i nie kończ już opowiadania. Przykro, że chorujesz. Źyczę szybkiego wyzdrowienia. Może na osłodę dodam, że mam jeszcze kilka pomysłów i na razie nie zamierzam kończyć pisania, chyba, że Wy będziecie mieli dość ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Czyżby nasz Fiedia miał ferie? Zdążyłem przeczytać Piknik na skraju drogi a Stalkerzy dalej odpoczywają... Wiem, że Strugaccy na tym forum mają b. dobrą renomę ale muszę napisać że Piknik na skraju drogi mnie rozczarował. Nie dlatego że nie ma wiele wspólnego z grą ale dlatego że jest przytłaczający i przewidywalny. Bardziej podobał mi się Źuk w mrowisku. Fiedia pozbądź się kompleksów i wątpliwości i pogoń Stalkerów do roboty. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ostatnio forum przeżywa zastój średniowiecza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja Ci dam średniowiecze :mrgreen: , spokojnie; pracuję nad tekstem, troszkę cierpliwości :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Lepiej poczekac na lepszy, niz zeby byl szybko i slaby. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Lepiej poczekac na lepszy, niz zeby byl szybko i slaby Miło mi, ale nie wiem czy lepszy, mam też mały żart, niedługo prześlę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Fiedia! Czy nie myślałeś o połączeniu opowiadań? Sądzę że jedno mogłoby stanowić preludium drugiego a akcja w pewny momencie naturalnie przejść z jednego w drugie. Masz talent ale dwa opowiadanie o tej samej tematyce i w tym samym czasie wykończą nawet noblistów. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czy nie myślałeś o połączeniu opowiadań? Z założenia, 'Siódemka' to taki prezent dla Was, bardziej żart, niż poważne pisanie. Po prostu siadam i piszę, nie myślę o fabule do przodu i mam wygodę, bo są tu realne, nie wymyślone postaci :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dwa opowiadanie w jednym... nie, to by było do kitu. Wystarczą dwie oddzielne fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Połączenie dwóch opowiadań jest niemożliwe. Wynika to z faktu, że 'Świt' ma zupełnie inną fabułę. Mam już porobione szkice fabularne i powoli wypełniam je tekstem. Jest to niekompatybilne z 'Siódemką'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Stary wymiatasz ładne opowiadanie napewno ktoś kupi taki scenariussz ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Stary wymiatasz ładne opowiadanie napewno ktoś kupi taki scenariussz ;-) . Tak łatwo - nie sprzedam. :-D Na poważnie, jeśli się podoba, to fajnie, ale piszę to dla naszej społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Oj coś naszego Fiedii nie ma na forum i przez to jego nowelki zaniedbane oj niedobrze chłopie niedobrze ja już się doczekać nie mogę dalszej części, człowieku wróć ;-), cierpię na brak kultury przez ciebie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Oj coś naszego Fiedii nie ma na forum Jestem, jestem :-D , tylko dużo pracy mnie dopadło. No i trzeba dać miejsce konkurencji ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz konkurencja się stara, ale jak to mówią starego wilka młode szybko nie kąsną. No ważne, że nas nie opuściłeś no i czekam na rozwój akcji w opowiadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dodałem dziś trochę tekstu, jak bym mógł Was opuścić :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No ale z tonu nie spuszczasz nadal pierwsza klasa kurczę na prawdę fajnie się to czyta ciekawe jak to pójdzie jak będzie całość, a w ogóle planujesz o zakończyć bo w sumie można by pisać w nieskończoność tylko brać sobie pomysły i ogień. Nie to żebym chciał żeby był koniec po prostu mnie ciekawi jaki masz na to pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie to żebym chciał żeby był koniec po prostu mnie ciekawi jaki masz na to pomysł. Początkowo chciałem napisać mikro opowiadanie, ale po przychylnych postach z Waszej strony napisałem więcej. Teraz prawdopodobnie powstanie nowela, ponieważ mam dużo tekstu. Chcę napisać jak najwięcej i dam tekst do korekty. Jeśli będzie to sensowne, to zobaczę co dalej. Do Siódemki też coś dodałem.Pozdrawiam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jak zawsze pieknie. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mały konkurs - wymyślcie nazwę dla pieska. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Putin Gorbaczow albo Jelcyn Takie z charakterem, że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Putin Gorbaczow albo Jelcyn Takie z charakterem, że się tak wyrażę Czekam dalej na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ja wiem? Może Łapa, Zona, Cezar ( :mrgreen: ) tylko powiedz czy to suczka czy piesek. A co do opowiadania. czyta się je trudniej niż Siódemkę, ale od razu wiadomo o co chodzi. Mógłbyś rozwinąć trochę akcję(może jest rozwinięta bo nie doczytałem do końca). Tylko jak narazie :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi