Kubuś Puchatek Posted October 8, 2019 Report Share Posted October 8, 2019 Mam z Duchem wyłączyć psi-emiter w podziemiach Jantaru, ale ten zamiast czekać przy wschodnim wejściu do bunkra naukowców, gdzieś zaginął. Gdzie go szukać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3OM6AKAH Posted October 8, 2019 Report Share Posted October 8, 2019 @Kubuś Puchatek Duch może znajdować się w jednym z zaznaczonych na mapie punktów: Jeśli nie ma go w żadnym z nich - najprawdopodobniej zginął wcześniej. W takim przypadku możesz próbować ukończyć misję bez niego (nie jestem pewien, czy się da), lub... cofnąć się w grze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted October 9, 2019 Author Report Share Posted October 9, 2019 (edited) Znalazłem go na północny zachód od bunkra. Leżał na ziemi i nie był zbyt rozmowny. Właściwie to wyglądał na całkiem martwego. Cofnięcie się o dwa dni (czasu Zony) rozwiązało sprawę. Edited October 9, 2019 by Kubuś Puchatek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted December 29, 2019 Author Report Share Posted December 29, 2019 Gram teraz jako powinnościowiec i mam z Duchem kolejny problem. Nie chce się ode mnie odczepić. Byliśmy razem w X-16 (tam miał opcje dialogowe na zakończenie współpracy), ale po wyjściu na powierzchnię i rozmowie z Sacharowem już jej nie ma. Teraz mogę mu powiedzieć "Bywaj" i to wszystko. Mam więc 3 kompanów (Duch, jeden wojskowy i jeden powinnościowiec) co czasami jest kłopotliwe (nie wszędzie da się wejść z wojskową asystą). Mógłbym pozwolić mu zginąć, co nie jest trudne, zwłaszcza, że pcha się w kłopoty, ale tego nie chcę, nie lubię jak towarzysze umierają. Jest na sali jakiś technik, który doradziłby mi co dopisać do plików, aby taka opcja się pojawiła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa1112 Posted October 6, 2024 Report Share Posted October 6, 2024 Podłączam się do pytania mojego dawnego poprzednika. Jak się "pozbyć" Ducha, nie wydając go np. na pastwę mutantów 😉 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts