Guest Diegtiariow Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Nazwa: Ultra HD tekstury Oryginalna nazwa: Remake 3 Autor: Dante Opis: Spoiler Graficzna modyfikacja na dużą skalę dla S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat całkowicie zamienia standardowe tekstury gry na tekstury wysokiej rozdzielczości. Oprócz tekstur, mod odnawia modele postaci, potworów, broni i przedmiotów - mają oni swoje siatki tekstur bardzo wysokiej jakości. Autor modyfikacji nie zapomniał o pogodzie i różnych efektach - zostały ulepszone shader'y, postprocesowe efekty, intefejs i dźwięki. Screeny: Spoiler Link: KLIK (kliknąć na prostokąt, na którym jest napisane Скачать i odczekać 60 sekund, i można pobrać) Źródło: playground.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 @kamil190 Ten mod to nie tylko tekstury, oryginalna nazwa imo lepiej oddaje jego sens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczuropies515 Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Kwestia indywidualna ale dodanie bloomu, bluru i głębi ostrości nie powoduje że gra jest automatycznie ładniejsza. WEDŁUG MNIE mod na skrinach wygląda paskudnie, ma to samo co wszystkie ultra duper zmodowane mody i dajreksy do fallouta New Vegas gdzie gra wygląda tylko dobrze na skrinach i filmikach bo na pewno nie da się w nią w ten sposób grać. IMO najładniejszym modem do stalkera jest zdecydowanie Autumn Aurora/Misery bo coś jak to wyżej to jest po prostu jakieś błędne wyobrażenie twórcy Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 To jest tak jak z wszystkim - kwestia preferencji. Jednemu się spodoba, innemu nie, i nie ma się o co kłócić. Mi się np. w większości podoba, aczkolwiek niektóre rzeczy bym zmienił - chociażby zmniejszył bym lens flare, bo oczy wypala, że ło matko I też, mi z drugiej strony Zona w stylu Autumn Aurory czy Misery przestała się podobać dawno temu. I o ile AA jeszcze jestem w stanie znieść, tak Misery jest dla mnie niczym innym jak próbą zrobienia Strefy "bardziej mroczną" na siłę poprzez zmianę kolorystyki na ciemniejszą. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts