Jump to content

Ultra HD tekstury [CoP]

Guest Diegtiariow

Recommended Posts

Guest Diegtiariow

Remake 3 первый игровой процесс

Nazwa: Ultra HD tekstury
Oryginalna nazwa: Remake 3
Autor: Dante

Opis: 

Spoiler

Graficzna modyfikacja na dużą skalę dla S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat całkowicie zamienia standardowe tekstury gry na tekstury wysokiej rozdzielczości. Oprócz tekstur, mod odnawia modele postaci, potworów, broni i przedmiotów - mają oni swoje siatki tekstur bardzo wysokiej jakości. Autor modyfikacji nie zapomniał o pogodzie i różnych efektach - zostały ulepszone shader'y, postprocesowe efekty, intefejs i dźwięki.

Screeny:

Spoiler

LSXqNFKp2dMhFGFVzL31Ag.jpeguAjRmCE-cHU_U52gNeppDQ.pngvQmo6UxdzqY-ZXqNU3OjPQ.jpegj7lL8kPUAxSjdRxhq3CPrg.jpegQs3I0RjKjfpcWBtkAhwZyg.jpegp7VfGTDj1XUtKj-Q7ax5hw.jpeg-zc9PmaZlUdUE9YIZcQvug.jpeg

Link: KLIK (kliknąć na prostokąt, na którym jest napisane Скачать i odczekać 60 sekund, i można pobrać)

Źródło: playground.ru

Kwestia indywidualna ale dodanie bloomu, bluru i głębi ostrości nie powoduje że gra jest automatycznie ładniejsza. WEDŁUG MNIE mod na skrinach wygląda paskudnie, ma to samo co wszystkie ultra duper zmodowane mody i dajreksy do fallouta New Vegas  gdzie gra wygląda tylko dobrze na skrinach i filmikach bo na pewno nie da się w nią w ten sposób grać. IMO najładniejszym modem do stalkera jest zdecydowanie Autumn Aurora/Misery bo coś jak to wyżej to jest po prostu jakieś błędne wyobrażenie twórcy 

Spoiler

Znalezione obrazy dla zapytania fallout new vegas ultimate graphics

To jest tak jak z wszystkim - kwestia preferencji. Jednemu się spodoba, innemu nie, i nie ma się o co kłócić.

Mi się np. w większości podoba, aczkolwiek niektóre rzeczy bym zmienił - chociażby zmniejszył bym lens flare, bo oczy wypala, że ło matko :D

I też, mi z drugiej strony Zona w stylu Autumn Aurory czy Misery przestała się podobać dawno temu. I o ile AA jeszcze jestem w stanie znieść, tak Misery jest dla mnie niczym innym jak próbą zrobienia Strefy "bardziej mroczną" na siłę poprzez zmianę kolorystyki na ciemniejszą.

• Cool 1
  • Positive 1

• Guest changed the title to Ultra HD tekstury [CoP]