kubastalker123 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...wy\01.shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:38: attempt to perform arithmetic on local 'error' (a nil value) stack trace: czy jest na to jakaś rada mod postawiony na Coc repack 1004 xray_marcin.log Edytowane 14 Stycznia 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Powiem Ci tak coś ci się gryzie w grze. Ja bym spróbował się cofnąć w zapisie. Ewentualnie jak masz teleport (ale raczej nie masz) to bym nim postarał się opuścić lokacje. Ale to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 @kubastalker123 jest ten błąd parę razy w temacie, jeśli chodzi o rozwiązanie to porada od kobala autora spolszczenia: Cytat masz problem z logiką NPców. Najpewniej wlazłeś na siłę tam gdzie nie powinieneś wleźć albo nałożyłeś jakieś dziwne dodatki. Jeżeli problem się powtarza musisz się cofnąć w sejwach, przed pierwsze wystąpienie problemu, jeżeli robiłeś z grą jakieś dziwne rzeczy, musisz przestać je robić. Były później nawet jakieś linki do fiksów ale martwe. W jednym miejscu znalazłem jeszcze działający niby fix na ten error. Jak chcesz możesz spróbować. https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=26947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 dziekuję za odzew raczej nieczego dziwnego nie wrzucałem - działam na repacku może to powoduje problem ale nie sądzę raczej dziwnych rzeczy nie robiłem - chyba że znalazłem jakieś dokumenty i je zabrałem spróbuję wprowadzic fixa dam znać czy się udąło jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 @kubastalker123 dla bezpieczeństwa przed podmianą skopiuj sobie gdzieś oryginalny plik żeby w razie czego przywrócić. No i zacznij grać może od jakiegoś zapisu z przed wylotu, a nie po nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 no niestety nie pomogło spróbuję przeinstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 po ponownym wrzuceniu moda poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi