TowarzyszPieseł Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 A oto Problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @TowarzyszPieseł Trzeba najpierw pójść na bagna i znależć Doktora. On nam daje zadanie na zbieranie dokumentów i chyba też klucz (lub namiar na niego) i dopiero wtedy otworzysz te drzwi w hotelu. Dawno grałem w Call of Charnobyl ale pamiętam że jakoś tak to leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 5 minut temu, wariat napisał: Dawno grałem w Call of Charnobyl ale pamiętam że jakoś tak to leciało. Też już dobrze nie pamiętam, ale to chyba jest tak, że Doktor daje zadanie tylko przy włączonym trybie fabularnym, który jest niedostępny dla Monolitu. Trzeba go zabić i zabrać klucz ze zwłok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @3OM6AKAH Tryb fabularny? Nie pamiętam... Mówię, że dawno grałem Teraz coś mi świta i chyba masz rację, ale nie grałem nigdy frakcją Monolit więc na 100% nie powiem bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @wariat Tak, chodzi o tę niby-fabułę czyli wyłączenie psi-urządzeń (Jantar, Radar) i zbieranie papieru w labach. Fabuła jest niedostępna dla "złych" frakcji (Monolit, Wojsko, Bandyci). @TowarzyszPieseł A tak z ciekawości - czego szuka Monolitowiec w 26? Bo chyba nie dekodera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1 minutę temu, 3OM6AKAH napisał: A tak z ciekawości - czego szuka Monolitowiec w 26? Bo chyba nie dekodera ? No to teraz kolegę ostro zagiąłeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) @TowarzyszPieseł Aaa, już chyba wiem o co chodzi - kombinezon. Jeśli tak, to (moim zdaniem) gra nie warta świeczki - żeby przebić się na Bagna i tak będziesz potrzebował czegoś lepszego niż kurteczka. Poza tym taki sam kombinezon leży na Południowej CEA (ciężarówka przy wejściu do hali), a w Sarkofagu - egzoszkielet. Ale oczywiście wybór należy do Ciebie. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez 3OM6AKAH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Doktor jest chyba neutralny dla każdej frakcji, chociaż to zależy od moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TowarzyszPieseł Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 16 godzin temu, 3OM6AKAH napisał: @wariat @TowarzyszPieseł A tak z ciekawości - czego szuka Monolitowiec w 26? Bo chyba nie dekodera ? Nie, chodziło mi o rękopis Striełoka.A Kombinezon i Dekoder zauważyłem potem. I dzięki, nie spodziewałem się tylu odpowiedzi Edytowane 22 Stycznia 2020 przez TowarzyszPieseł Błedy Gramatyczne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ano tak, zupełnie zapomniałem, że jest tam jeszcze rękopis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi