kubastalker123 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 zadanie obrona bariery wylot przy próbie dostania się do Czapy FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...01.shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_util.script:20: attempt to perform arithmetic on local 'a' (a nil value) stack trace: jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ten sam error co ostatnio to nic nowego nie podpowiem co wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 znowu przeinstaluje i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @kubastalker123 Gdyby coś mam tego moda postawionego. Możesz wrzucić sejwa przed problemem w weekend będę przy kompie. Możesz też napisać do @boberm miał podobny problem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @OldMan nie tylko boberm, gawron i kobal też o nim pisali w temacie, w poprzednim temacie z takim samym wylotem od @kubastalker123 dałem linki do fixa ale za bardzo on chyba nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 @kubastalker123 Przejrzałem pliki moda i nie znalazłem tego pliku który jest wymieniony w logu więc: 1. Sprawdź czy masz w folderze gamedata/scripts plik _util.scipt jeśli tak to przenieś go w bezpieczne miejsce. 2. Wklej do tego folderu scripts ten plik: _util.script 3. Sprawdź czy błąd nadal występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Po ponownej instalacji moda poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi