Killer84 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Moje TOP 5 gierek na PC 1. Stalker (obie części) 2. FEAR (tez wszystko) 3. Diablo 2 (jak dla mnie absolutna legenda) 4. Heroes of Might & Magic 3 (kosior wsród turówek) 5. Clive Barker's Jericho (wypas, fajne patenty, niezła fabuła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 1. Gothic II [RPG] 2. Wiedźmin [RPG] 3. Chameleon [skradanka TPP] 4. Hitman: Blood Money [skradanka TPP] 5. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl [FPS & RPG] Kolejność przypadkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 1. Star Wars Knights of The Old Republic 2. Ghotic II 3. GTA III 4. TES IV Oblivion, Wiedźmin, Two Worlds 5. Stalker - SoC Kolejność według sentymentu do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mi nie wyszło 5 tylko 6 nie mam jak skosić wszystkie są wypaśne , a kolejność nie ma znaczenia 1. Diablo2 2. Stalker (obie części) 3. Gothic (wszystkie oprócz ostatniej) 4. Wiedżmin 5. SterCraft (wraz z dodatkiem) 6. Heroes 3 oraz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 1.Call of duty 4 MW 2.War hammer dark crusade 3.GRID 4.call of duty 5 WAW 5.stalker CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 1. CoD 4: MW 2. Battlefield 2 3. Rainbow Six: Vegas (2) 4. Wszystkie GTA 5. Crysis Kolejność - bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 1.Diablo 2 3.Stalker (obie cz.) 3.Mediewal Total War 2 + dodatek Królestwa 4.Half Life (wszystkie) 5.Medal of Honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ogólnie Nasze preferencje wyglądają tak: 1.Stalker 2.Diablo 3.Gothic 4.Call of Duty 5.GTA Dziwi trochę brak popularności np. Half Life i Crysis. PS. Prawie wszystkie z tych gier gier to gry dość (mało powiedziane o niektórych) brutalne. Czy to aby nie świadczy o nas źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja pozwolę sobie zmienić gry ponieważ kupiłem sobie dziś nowe a więc tak: #1 50 cent blood on the sand* #2 Mirror's Edge* #3 Ranbow Six Vegas 2* #4 Burnout Paradise Ultimate Box* #5 Sillent Hill: Homecoming* "*" znaczy pod x360 jak wyżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jeżeli chodzi o strategie to jak bym mógł pisać więcej niż 6 bo już tyle wpisałem w moich typach jako 7 dałbym serie Dawn of War. A 2 strategie wpisałem Heroes oraż StarCraft więc strategie się jednak pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Moje ulubione gry to: 1.Stalker (obie części) 2.Diablo II(LoD) 3.Gothic (1i2) 4.Medal of honor Airborne 5.Company of heroes i Alone In The dark (ta najnowsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 1. Wiedźmin: Edycja Rozszerzona 2. Call of Duty 5: World at War 3. Gothc III 4. Stalker Clear Sky 5. Stalker Shadow of Charnobyl :mrgreen: moje top 5 gier. [ Dodano: 2009-02-27, 11:27 ] Lorddino także cię pozdrwiam jak byś kiedyś chciał wejdź na mój temat: Pomoce do gry Wiedźmin: Edycja Rozszerzona. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3cu Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Top 5: 1. Fear Combat (za unarmed majstersztyk, zadyma darmowa na sieci!!!) 2. Stalker (obie części za klimat i możliwości modyfikacji) 3. Crysis (grafika) 4. Mediewal Total War 2 (czasami pyknąć jakąś bitewkę) 5. Quake 1 (bez niej nie było by reszty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbulus Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Moje Top 5: 1. Kroniki Riddicka - Ucieczka z Butcher Bay 2. Stalker Shadow of Chernobyl 3. Gothic( wszystkie części) 4. Warhammer 40000 Dawn Of War Soulstorm 5. Battlefield 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 1.Stalker (wszystkie częsci) 2.CoD MW 3.Fallout3 4.Medal of honor airborne 5.Unreal tournament 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Stalker (wszystkie części) Gothic (wszystkie oprócz "Świtu Bugów"(tzn.Zmierzchu Bogów)) Warhammer 40k: Dawn of war (grałem tylko w podstawkę i Dark Crusade) Campany of Heroes (grałem tylko w podstawkę) Wiedźmin Kolejność przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Gothic (wszystkie oprócz "Świtu Bugów") Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi. To tak: 1. TES 3 Morrowind +dodatki 2. Gothic 2 + NK 3. AoE 3 + dodatki 4. Seria TW 5. Diablo 2 Nie pisałem całych nazw bo to są bardzo znane tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi. Mógłbym i tak zrobię, ale ta nazwa znacznie bardziej pasuje do tej gry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincon Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wg. mnie najlepszymi grami są: 1. S.T.A.L.K.E.R. (obie części) 2. Call of Duty 4:Modern Warfare 3. Call of Duty:World at War 4. BioShock 5. Warhammer 40k:Dawn of War II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Faces of War i Soldier: Ludzie Honoru (dwie gry z jednej serii) 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 1. Return To Castle Wolfenstein 2. S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla 3. Call of Duty 4. Mortyr 5. Medal of Honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mam prośbę. Możemy napisać dlaczego te gry są najbardziej lubiane przez nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Większość osób z tego tematu chyba już nie zajrzy na te forum, ale kolejne osoby wpisujące się w tym temacie mogą napisać krótko i zwięźle, dlaczego lubią te gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wyśmienity pomysł Moja lista trochę się zmieniła 1 Gothic I i II + Noc Kruka 2 Stalker obie części 3 Wiedźmnin 4 Fable Zapomniane Opowieści 5 Gothic 3 Gothic I i II + Noc Kruka Uwielbiam je za: - Brutalny świat w którym nie ma szlachetnych rycerzy i księżniczek w opałach. - Głównego bohatera. - Piękny świat (nie chodzi mi o grafikę), żyjący własnym życiem. - Pełne spolszczenie. - Za możliwości rozwiązania każdego zadania i sytuacji na wiele sposobów. - questy Stalker Lubie je za: - To że są podobne do gothica (tzn. brutalny świat, możliwości, "piękno" świata). - Zbieranie artefaktów i innych rupieci. - Sposób walki. - Niektóre NPCty - Fabułę w SoC Wiedźmin Lubię ją za: - Głównego bohatera. - Fabułę. - Questy poboczne. - System walki, eliksiry, ciekawy sposób rozwoju postaci. - Brutalny świat. - Jest made in Poland Fable Lubię ją za - Grafikę. - Rozwój postaci. - Fabułę. - Możliwość wcielenia się w prawdziwego bohatera. - Wygląd postaci zależny od charakteru. - NPCty Gothic 3 - Bo to jest gothic - Bezimiennego. - Możliwość zabicia Króla. - Walkę. - Niektóre NPCty. - Nordmar i Varant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Fallout 3 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited Stalker(y) -Klimat. -Swoboda -Zona, tak piękna i tak piekielna. -Elementy RPG -Post apokalipsa Halo (wszystkie) -Fabuła (może idzie i się strzela tylko, ale oplecione jest to fabułą) -Muzyka -Ciekawe przerywniki filmowe Fallout 3 -Post apokaliptystyczna wizja USA -Fabuła -Swoboda -Masa przedmiotów -Pipboy i VATS WiC -Wciąż trwająca zimna wojna -Działania taktyczne -Ciekawe misje TDU -Tam Dokąd Uwarzasz, czyli swoboda -Masa aut -Piękno wyspy -Nie tylko wyścigi, ale przewożenie klasyków ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi