starbaks Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 Witam dziś zetknąłem się z problemem w misji find the documents in x18 mianowicie po podniesieniu dokumentów nic sie nie dzieje, nie wyświetla się cutscenka, a drzwi przez które mam przejść są zamknięte ps. nie mam innego savea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 @starbaks Na jakiej podstawce grasz, skoro dajesz angielską nazwę zadania? Angielskiej, czy polskiej? Piszesz, że nie miałeś tej filmowej scenki po zabraniu dokumentów, więc chyba posłużyłeś się jakimś filmem z YT, więc nowego Ci nie wskażę. Nie kombinowałeś coś z kodami do drzwi? Faktycznie byłeś przy obu trupach naukowców i zaliczyła Ci gra ich znalezienie? Bo w prawidłowej grze, nikomu się takie coś nie przytrafiło. Jesteś pierwszym, który to zgłasza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁøŁø Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 Hej. Szukam nagrobku Kła we "Wiosce Pijawek" Ale nie mogę znaleść:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 @Lolo Nagrobka to nie znajdziesz. Nie było tam zakładów kamieniarskich. Za to znajdziesz zwykły grób z krzyżem. Tuż za budynkami wioski, pod skarpą, po przeciwległej stronie wioski od wieży. Jeszcze dalej niż to ognisko z czaszkami. Nie mam zrzutu, ale dodatkowo na krzyżu masz wydrapany napis Клык . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁøŁø Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 @kondotier Dzięki:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts