starbaks Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Witam dziś zetknąłem się z problemem w misji find the documents in x18 mianowicie po podniesieniu dokumentów nic sie nie dzieje, nie wyświetla się cutscenka, a drzwi przez które mam przejść są zamknięte ps. nie mam innego savea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @starbaks Na jakiej podstawce grasz, skoro dajesz angielską nazwę zadania? Angielskiej, czy polskiej? Piszesz, że nie miałeś tej filmowej scenki po zabraniu dokumentów, więc chyba posłużyłeś się jakimś filmem z YT, więc nowego Ci nie wskażę. Nie kombinowałeś coś z kodami do drzwi? Faktycznie byłeś przy obu trupach naukowców i zaliczyła Ci gra ich znalezienie? Bo w prawidłowej grze, nikomu się takie coś nie przytrafiło. Jesteś pierwszym, który to zgłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Hej. Szukam nagrobku Kła we "Wiosce Pijawek" Ale nie mogę znaleść:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @Lolo Nagrobka to nie znajdziesz. Nie było tam zakładów kamieniarskich. Za to znajdziesz zwykły grób z krzyżem. Tuż za budynkami wioski, pod skarpą, po przeciwległej stronie wioski od wieży. Jeszcze dalej niż to ognisko z czaszkami. Nie mam zrzutu, ale dodatkowo na krzyżu masz wydrapany napis Клык . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @kondotier Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi