paolo_15 Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 Witam, mam podpowiedz odnosnie schowka Kuzniecowa na Radarze - "przyjrzyj sie zmutowanym drzewom przy laboratorium x 10, na terenie Mozgozweglacza". Czy ktoś wie, gdzie dokładnie to jest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 A z jakiego to zadania albo nagroda za co? Przeszukał bym drzewa rosnące na terenie kompleksu ewentualnie te za płotem Ale ja nie pamiętam takiego zadania więc traktuj to jako luźna sugestia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted March 27, 2020 Report Share Posted March 27, 2020 (edited) Godzinę temu, paolo_15 napisał: Witam, mam podpowiedz odnosnie schowka Kuzniecowa na Radarze - "przyjrzyj sie zmutowanym drzewom przy laboratorium x 10, na terenie Mozgozweglacza". Czy ktoś wie, gdzie dokładnie to jest ? A dokładnie - to na drzewie przy "basenie" . Edited March 27, 2020 by boberm 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo_15 Posted March 27, 2020 Author Report Share Posted March 27, 2020 Dokładnie @boberm, dzięki wielkie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts