paolo_15 Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Witam, sejf dla handlarza Siaka z Radaru waży 195 kg...mam kombinezo Tireksa, ale i tak nie miałbym jak przenieść tego sejfu na Radar. Czy zna ktoś może inny sposób na przeniesienie tego żelastwa ? albo proszę o podanie nazwy sejwu w spawnerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Jest kombinezon do przenoszenia sprzętu, niestety nie można w nim używać broni. Teleportować się możesz i gotowe. Zadania na sejf nie kojarzę, więc nie podpowiem więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 (edited) @paolo_15 jak mniemam robiłes już quest na "gravikostiumy" dla handlarza Wolnosciowców - ergo - jeden winien Ci zostać . Jest jak znalazł do tego zadania. Edited March 31, 2020 by boberm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo_15 Posted March 31, 2020 Author Report Share Posted March 31, 2020 (edited) Nie robiłem jeszcze tego zadania, bo nie miałem takiego dialogu z Kutwą.. może wkrótce nadejdzie..:) Edited March 31, 2020 by paolo_15 Na razie jestem na etapie zbierania żarcia dla dezertera z Agropromu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts