guccimucci5 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Cześć! mam problem z instalacją moda złota kula ponieważ gdy dodaje wszystkie patche oraz inne pliki które są w poście na temat instalacji itp to gdy chce uruchomić grę to w prawym dolnym rogu wyskakuje mi jakieś Deafult IME oraz grę zamraża i po chwili się wyłącza. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @guccimucci5 pamiętam, bardzo rzadki problem i chyba nic sensowniejszego niż tych parę postów nie wymyśliliśmy. https://stalkerteam.pl/search/?&q=Default ime&search_and_or=and&sortby=relevancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @guccimucci5 Pobierz wersję repack. Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Niestery nie moge pobrać repacka ponieważ jak chce go odpakować to pisze że plik został uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @guccimucci5 Spróbuj rozpakować 7-zipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 gdy próbuje to dalej to samo. A mógł byś objaśnia jak mam to wgrać itp bo z tego co tam jest napisane to nie kumam lmao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @guccimucci5 no jak tam masz krok po kroku rozpisaną instalację dodatkowo z obrazkami to jak ci można jeszcze łatwiej to wytłumaczyć? Co do domu ci przyjechać i chyba zainstalować? Istnieje szansa, że archiwum jest uszkodzone ale bardzo mała szansa bo by ludzie o tym od dawna pisali i jak coś to by wrzucili nowe. Bardziej prawdopodobne, że tobie podczas ściągania się zrypało np przez problemy z netem. Pobierz sobie jeszcze raz Repacka, dodatkowo ściągnij sobie nowe wersje winrar i 7zip i dopiero nimi spróbuj rozpakować, może miałeś jakieś stare? Niestety musisz pobierać repacka z yandexa albo torrenta, linków z google drive szukałem kilka miechów temu i nie ma nowych. A jeżeli chciałbyś pobrać samego moda, to zwróć uwagę, że musisz go instalować na rosyjską podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na rosyjską? czyli jak mam na gog Galaxy to daje po prostu te rosyjski znaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @guccimucci5 Musisz mieć takiego moda, jaki jest podany przy spolszczenie. Inaczej możesz mieć conajmniej braki tłumaczenia, a nawet wyloty. Chyba, że ktoś z naszych forumowiczów postawił prawidłowo moda, dodał spolszczenie i dopiero z tego zrobił paczkę do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @guccimucci5 Wrzuciłem tego moda na MEGA. Poszukaj na stronie 68. Pobierasz wszystko i uruchamiasz setup. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dodałem linka od @Protean do 1 postu to wszyscy szybko znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 a takie ostatnie pytanie bo pobieram tego nowego repacka i nie wiem które odpalić bo są dwa setupy to który 1 czy 2? i czy do tego repacka muszę wgrać spolszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No z reguły to masz jakiś setup.exe czy tym podobne i potem party numerowane. Ewentualnie na logike ten z 1 to pierwszy do odpalania. No i oczywiście, że masz wrzucić spolszczenie, chyba, że chcesz grać po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 a teraz inny problem bo gra działa normalnie ale jak klikam F6 to pisze gra zapisana ale w okinku z zapsami nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @guccimucci5 jak masz pisać o problemie to w jednym temacie, a nie to samo w kilku miejscach, dodatkowo na PW. Odpisałem, dodatkowo temat opisany wielokrotnie, to najpierw trochę szukajkę uruchom w temacie Złotej Kuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi