FilmisterPL Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Panowie jestem w Parowie i trafilem do Stacji benzynowej tam zobaczylem że wdepnolem w pułapkę,z nią sobie poradzilem ale mam teraz za zadnie trafić do Bractwa i ich poinformować że tamten gostek co dal mi cynk tego nie zrobił,nie mam pojęcia jak tam trafić oblatałem z każdej strony i nic,zielony znacznik jest ale wejścia nie ma.Może jakiś screen lub jakiej info jak tam się dostać. Z dziadkiem gadałem już,questa na bandytów by dali spokój poszukiwaczom mam wykonanego nawet na trzy sposoby,będą z tego filmy dziś,tak by inni grający mogli wybrać tą najlepszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Tego moda ogrywał Mnieciu i ma filmiki na YT. Skorzystaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 A nie tego labu szukasz? https://www.youtube.com/watch?v=qxqM0UFLHfU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts