paolo_15 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witajcie, wziąłem się za nitkę fabularną Sejf i Szkatułka. Gdzieś wyczytałem, że aby Cień Monolitu zechciał ze mną gadać, to muszę mieć aktywne przejście na CEA2. (mam Grzechotkę i Plazmową Gąsienicę ) Więc poszedłem na CEA1, przy okazji miałem też zadanie na złote kotlety i na torbę Sacharowa. Wspomniane wcześniej przejście powinien dostać podnosząc notatkę Strieloka przy Spełniaczu Zyczeń, niestety żadnej notatki tam nie ma, nie pomogło ponowne wchodzenie na lokację... dodam, że w PDA mam aktywne zadanie : Tajemnica Monolitu, znalazłem tajemnicze drzwi do Laboratorium. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 @paolo_15 Żeby Cień Monolitu z Tobą zagadał, musisz odwiedzić CEA-2. Tzn musisz ukończyć fabułę Cienia Czarnobyla. Musisz iść do Sterowni monolitu, pogadać z przezroczystym i po rozmowie samo przeniesie Cię na CEA-2. Co do notatki Strieloka przy Monolicie, to żeby się pojawiła, musisz wziąć od Doktora zadanie na pda Strieloka. I nie wiem czy po wzięciu tej notatki będziesz miał jakieś przejście na CEA-2, ale przy notatce powinien leżeć też ręczny teleport Strieloka na Magazyny wojskowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Ok, dzięki wielkie @wariat, zaraz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 3 godziny temu, wariat napisał: @paolo_15 Żeby Cień Monolitu z Tobą zagadał, musisz odwiedzić CEA-2. Tzn musisz ukończyć fabułę Cienia Czarnobyla. Musisz iść do Sterowni monolitu, pogadać z przezroczystym i po rozmowie samo przeniesie Cię na CEA-2. Co do notatki Strieloka przy Monolicie, to żeby się pojawiła, musisz wziąć od Doktora zadanie na pda Strieloka. I nie wiem czy po wzięciu tej notatki będziesz miał jakieś przejście na CEA-2, ale przy notatce powinien leżeć też ręczny teleport Strieloka na Magazyny wojskowe. Sugeruje zrobic dodatkowo questa na -o ile pamietam dobrze- mózgi dla Łukasza. Skutkuje to teleportami -czaszkami lezacymi obok notatki Striełoka. A będą przydatne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Teraz, boberm napisał: mózgi dla Łukasza. Skutkuje to teleportami -czaszkami lezacymi obok notatki Striełoka. A będą przydatne! Prawda, że te czaszki-teleporty są przydatne. Tylko zapomniałeś dodać, że do tych mózgów dla Łukasza trzeba też z własnej kieszeni dorzucić 300 000 rubli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Faktycznie . Zapomniałem. Kasa na tym etapie - o ile nie gra się na "speedzie podstawkowym" jest do ogarniecia i nie powinna byc przeszkodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 5 minut temu, boberm napisał: Kasa na tym etapie - o ile nie gra się na "speedzie podstawkowym" jest do ogarniecia i nie powinna byc przeszkodą. Każdy gra w swoim stylu Jeden uzbiera to dość szybko, drugiemu uzbieranie tego może zająć wieki Zależność od gracza i jego stylu gry. Dobra, co do tematu notatki to chyba wszystko już wyjaśnione, więc już nie ma co tu dywagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi