Samotnik67 Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Otóz mam problem z tym questem bo nie moge zabić Sułtana, jest on Niesmiertelny a przez to nie moge kontynuować questa jest na to jakis fix? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 @Samotnik67 problematyczny quest. Na tej stronie są różne porady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samotnik67 Posted June 8, 2020 Author Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Czytałem te rady, poszłem spać dokladnie o 22:00 (w grze) no dobra wszyscy weszli do srodka i było dobrze grupa bandytów zrespiła się po 20 minutach w grze , zabiłem ich i dzieki bogu bandyci w skadowsku nie byly agresywni ale po tym czekałem na drugą "fale" czekałem w grze z 2 godziny do (0:00) nikt nie przychodził, nikt sie nie respił gra nawet nie chciała zaliczyc ze przeszedłem 1 "fale" quest nie chciał sie zaktualizować, dobra próbowałem nastepny raz tym razem zrespili sie przy dzwiach przy skadovsku, zabiłem ich nie było alarmu, to samo czekanie z 1 - 2 godziny w grze nic. niewiem co mam z tym questem zrobic męcze sie z nim a chce przejsc dalej. Moge jeszcze cos zrobic? Moge se naprzykład do Jupitera przejść i quest sam sie przejdzie? Edited June 8, 2020 by Samotnik67 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samotnik67 Posted June 8, 2020 Author Report Share Posted June 8, 2020 Problem Rozwiązany! Wyjaśnienie - Bandyci bardzo wolno ruszają się z miejsca a niektórzy wogóle sie nie ruszają, trzeba było latać wokół pogłebiarki, szewczenki i spalonego gospodarstwa i ich zabijac, udało mi sie tez utrzymac przyjacielską reputacje z stalkerami poprzez eliminowanie wszystkich bandytów po cichu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts