Ross71 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Czołem stalkerzy! Ostatnio postanowiłem sobie odświeżyć LR i natrafiłem na całkiem zabawny błąd. Otóż w Podziemiach Agropromu dotarłem do lokacji z pierwszą pijawką, zabiłem ją ale niestety później zginąłem i musiałem wczytać zapis. Po wczytaniu oczom ukazały mi się dwie miniaturowe pijawki (nadal agresywne i niebezpieczne). Szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem czegoś takiego więc postanowiłem to nagrać. Po wczytaniu zapisu tym razem ukazały się trzy pijawki. Dwie małe i jedna duża (pewnie rodzic chciał pokazać małym jak to się poluje ) Kogoś z szanownych stalkerów również napotkała taka sytuacja? LINK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jakby taki stary dowcip stalkerski przy ognisku: Tato!, tato! pokaż mi stalkera! (dzieci do taty) Tato (pijawka do małych pijawek wyciągając ręka zza pazuchy głowę stalkera) patrzcie, to jest stalker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 @Ross71 Na Twoje pytanie czy to normalne, to raczej nie odpowiem, bo nie gram w Call of Chernobyl.... Ale jeśli interesują Cię takie zwierzątka, możesz je zobaczyć w modzie OP 2.1. Tam takich małych pijawek, miniaturowych dzików (choć zdarzają się też ogromne dziki), karliki, pająki, patyczaki, skaczące pseudogiganty, 20 rodzajów różnych zombie i wiele więcej różnych jest na pęczki... Jak lubisz takie smaczki, to sam zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi