Dezerter06 Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Cześć wszystkim. Gram w Soljanke 2016 z patchem z 23.02.2018. Chcę się dostać na lokację ATP (szukam egzoszkieletu dla Woronina, ponoć tam jest), nie ma niebieskich strzałek, próbowałem przeskakiwać z terenu Baru (przez płot) zarówno od strony północnej jak i południowej i owszem przeskoczyć się da ale przede mną tylko kawał prawie pustego terenu i fragmenty tekstur Baru a przejście się nie aktywuje. Mam zepsutą grę czy coś robię nie tak, czy może muszę podjąć jakieś zadanie które dopiero aktywuje przejście? Dodam że gram niedługo, mam ok 200 kwestów zrobionych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 @Dezerter06 przejścia szukaj gdzieś w tym rejonie, chyba, że ktoś je daje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samotnik67 Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 (edited) @Dezerter06 Wziołes questa na szukanie dyskietki od Adrenaliny? jak pamiętam dawał ci własnie przejście na ATP. Edited July 21, 2020 by Samotnik67 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezerter06 Posted July 21, 2020 Author Report Share Posted July 21, 2020 2 godziny temu, Samotnik67 napisał: @Dezerter06 Wziołes questa na szukanie dyskietki od Adrenaliny? jak pamiętam dawał ci własnie przejście na ATP. Ok. tak zrobiłem, działa. Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts