prozmus84 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 @Poltergeistpobrałem najnowszą z 20.06.2023 i tak samo. A jak Tobie poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @prozmus84 Próbowałem 7zipem i mam to samo, co Ty. A WinRar mówi, że archiwum uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Szkoda, archiwum na serwerze jest uszkodzone. Włączyłem grę i tak się wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @prozmus84 Wrzuciłeś spolszczenie? Mod czyta tylko teksty z podstawki. Dlatego część jest po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Poltergeist Pewnie masz racje. Wrzuciłem to co pobrałem z 1 strony - spolszczenie z MEGA, łatkę, ale spolszczenie z "zone.stalkerteam.pl/files/382" już się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @prozmus84 Znalazłam u siebie na dysku, to chyba to zablokowane spolszczenie 😉 Short Story Intruders PL.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Meta Super, dzięki, teraz wszystko jest PL. Jeszcze pytanie - w 1 poście jest info o poprawce na monitory 16:9 - obecnie gra się włącza na rozdzielczości 1024x768 czy po zmianie na 1920x1080 będą jakieś problemy, na jakim oświetleniu zalecacie grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @prozmus84 Tam jest tylko informacja o dostosowaniu nowego menu do proporcji 16:9, to dotyczy wyłącznie tej wersji z dodatkiem, która ma zepsute archiwum. Co do oświetlenia nie ma żadnych uwag, więc teoretycznie powinno być w porządku na dowolnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Metadzięki, wszystko działa idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi