Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Elvis ma rację, jestem w drugiej gimnazjum i ciężko jest, co ja bym dał żeby być młodszym i być w podstawówce...ja miałem deprechę i to ostrą, ale ręce mi się mnie trzęsły jak mojemu egzaminatorowi, ale skończyło się tym, że miałem 32pkt na 40 możliwych i byłem w tych 10% szkoły, raczej 6 klas, którzy umieli się zabrać i rozwiązać pewne zadanie z majzy...a teraz? Teraz to nienawidzę majzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Już nie długo Wielkanoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jestem w drugiej gimnazjum i ciężko jest, Jak nie zjem porcji geriavitu, to też myślę, że jestem w drugiej gimnazjum i pakuję książki do plecaka córki. To co mam mieć stres, aby być młodszym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nareszcie wolne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Z tego co się orientuję, to tylko do czternastego :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Tylko?? Jak bym chodził normalnie do szkoły to by było dla mnie aż :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja sześcioma(siedmioma) dniami wolnymi nie pogardzę :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dla mnie to jest zdecydowanie za mało, ale zawsze mogą zrobić Wam "więzienie" (czyt. szkoła bez przerw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Po Wielkanocy mamy tylko wolne soboty i niedziele aż do Bożego Ciała. [ Dodano: Sro 08 Kwi, 2009 ] Leje jak z cebra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Najlepsze lata, jakie wspominam, to szkoła - dużo wolnego, imprezy, świrnięci Nauczyciele, nauka, stres, ale jednak luz blues. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Panie i panowie, dzisiaj obchodzę urodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No no najlepszego duży rośnij :-D i bądź taki jakim jesteś i się nie zmieniaj. Pewnie i tak nie powiesz które to urodziny, nieważne i tak życzę Ci z mojej strony spełnienia marzeń i takich tam. Więcej nie napisze bo na mięczaka wyjdę ehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Najlepszego!!!..podobno kobiet się o wiek nie pyta,ale do mężczyzn to się chyba nie odnosi :mrgreen: :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 podobno kobiet się o wiek nie pyta,ale do mężczyzn to się chyba nie odnosi Mam taką zasadę, że musi być to oficjalnie napisane i potwierdzone, inaczej uważam to za plotki i głupoty. Ale rzeczywiście, kobiet nie powinno się pytać o wiek. W temacie o szkole wojskowej podałem powód. I tak kiedyś Wam powiem - ba, nawet się pokażę :lol: Może nawet w mundurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Się powoli domyślamy przynajmniej ja, ale nie widzę powodu do dyskryminacji chociaż pewnie masz swoje powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego Elvis :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego naj, Mr Elvis - Ty wiesz jak Ciebie cenię, a wiek, to bez różnicy. Ja mógłbym biadać, jaki jestem stary i mogliby mnie internauci tyrać, co ja tu robię, więc bez przesady, bądź sobą, to moje życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego Mr. Elvis. Sto lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia! Może nie aż sto lat, nie chcę się męczyć na starość, chyba że będę w dobrej formie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Będziesz będziesz wszyscy Ci tego życzymy :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tak poza tym, już niebawem Wielkanoc. Z tej okazji życzę wszystkim udanych świąt, a jeśli to nie wystarczy, to mokrego dyngusa. Sam nie będę brał udziału w tym durnym jednym słowem dyngusie, bo mam ważniejsze sprawy. I tak się składa, że będę miał suchego dyngusa, chyba że ciotce coś do głowy walnie, by mnie oblać 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cóż,dyngus to tradycja wyniesiona z pogaństwa,przyswojona jak większość świąt zresztą przez chrześcijaństwo na swój sposób.Ja tam może i coś poleję,ale raczej do wnętrza organizmu niż na zewnątrz :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Śmigus dyngus wygląda jak jedno wielkie chuligaństwo. Poganie mieli dziwne święta, o ile tak to można nazwać, a w Halloween palono niegdyś dziewice na stosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Niby tak ,ale np. Wielkanoc,czy też Boże Narodzenie i choinka tez miało odzwierciedlenie w mitologi Słowian,i też było obchodzone w tym samym okresie co obecne święta.Inne święta chrześcijańskie też miały swoje odpowiedniki w pogaństwie i było ich naprawdę sporo,natomiast kościół na ich miejsce wprowadził swoje własne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Święta chrześcijańskie są bardzo zróżnicowane. Kościół pozmieniał wiele aspektów, ale za to obecne święta (chrześcijańskie) wolne są od przemocy i fanatyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi