Najemnik32 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dobra, wrzućmy jakiś inny temat. Co robicie, gdy naprawdę nie ma co do roboty? Ja? Ja chwytam telefon i obdzwaniam kumpli (i kumpele) ,żeby coś (cokolwiek) zorganizować, ale kończy się to grą w kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dobrze, ze nie piciem piwa. U mnie niestety pelno takich. Ja komputer, nauka i ksiazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja trzymam abstynencje, więc o alkohol, o tytoń i o dragi to nie do mnie, to nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Wracając do tematu szkoły to mi się udało poprawić jedyne zagrożenie z chemi :-D Chyba jestem czarną owcą w rodzinie bo mam brata Doktora Chemi Wybuchowej , acz jednak sam też lubie coś wysadzić w powietrze. Starym sposobem , saletra i cukier. W te wakacje bedę się brał za budowe miotacza płomieni więc jak coś uda mi się zrobić to napiszę. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 W te wakacje bedę się brał za budowe miotacza płomieni więc jak coś uda mi się zrobić to napiszę. :mrgreen: A jak się nie uda to,no cóż, będziemy Cię miło wspominać.... :mrgreen: .....żart oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja nie wspominam milo eksperymentow z ogniem. Odkad spalilo mi pol dloni przestalem sie w to bawic. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jee tam, nie ma ryzyka, nie ma zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Brat pewnie nie pozwoli żeby sobie chłopina krzywdę zrobił ale jak to mówią wypadki chodzą po ludziach więc uważaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Spoko soko do wakacji jeszcze kawałek. Pozatym brat doktor chemi wybuchowej niejako już ma wprawe to będzie to troche bardziej fachowe niż łazienkowy piukacz i zapalniczka :-D Z poważniejszych uszkodzeń to tylko kiedyś sobie włosy przypaliłem :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Cześć. Możecie mi pomóc z zrobieniem "przedstawienia' na temat: dlaczego ekologia/przyroda jest be? Mam już katastrofy, zastój ekonomiczno technologiczny ale co jeszcze? Bardzo tego potrzebuję na dzisiaj. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dość skomplikowany projekt - dodam od siebie, że przyroda nie jest sama w sobie zła, bo to człowiek ją niszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak myślicie LG KP500 Cookie będzie dobrym wyborem jako następny telefon po K550i? Może znacie kogoś kto ma ten telefon? Podoba mu się? Oraz czy ta http://www.smart24.pl/Smart24/1,93907,6435833,LG_Cookie_KP500___test.html strona jest wiarygodna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja bym nie bral LG. Mi bardzo pasuje k750i mam go juz od okolo 3-4 lat i dalej idealnie dziala. Zeby bylo ciekawiej obsluguje karty 4gb. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wyloguj się, wejdź na http://stalker-world.webd.pl/login.php i zaznacz opcję automatycznego logowania. Jak to nie pomoże, to wyczyść wszystkie ciasteczka i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 No teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja nie wspominam milo eksperymentow z ogniem. Odkad spalilo mi pol dloni przestalem sie w to bawic. :-D dezodorant i zapalniczka czy coś poważniejszego :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Z takich eksperymentów z ogniem, to ja pamiętam, jak wziąłem słoiczek benzyny z karnistra, który był przeznaczony do kosiarki. Miałem ambulans matchboxa, postawiłem go na trawie, nalałem nań trochę benzyny, dziecko się cieszyło jak się paliło, więc nalało wprost na ogień resztę ze słoiczka. Efekt był ładny w widoku, ogień wędrujący do góry, ale na szczęście zdążyłem wylać całość. Ogień miałem do pasa. Kolega zauważył mojego tatę, więc wziąłem 5 litrowy baniak z wodą i wylałem na ten ambulans (który tylko się przykopcił). Ogień rozlazł się na powierzchni ok. metra kwadratowego. Z kumplem zaczęliśmy po tym skakać, żeby się nie rozlazło, skończyło się na przypalonych nogawkach, ale pożar został ugaszony. Może teraz jestem większy, ale od zabawy ogniem, wolę zabawę petardami ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Niektórzy mają zadużo czasu :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mi wybuchl w reku koktail molotowa. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I nie przysmażył Ci dotkliwie twarzy i rąk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czy wy już ludzie nie macie się czym bawić to się w GTA bawicie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mialem sporo szczescia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jeśli nic Ci nie było po czymś takim to "sporo" to trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tylko reke mi spalilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 To po coś się tym bawił?! [ Dodano: Czw 18 Cze, 2009 ] TO po co się żeś tym bawił?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi