Najemnik32 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 O szczęściu mogę gadać ja, ponieważ mam bliznę pod okiem, kawałek szkła poszedłby 1,5 cm wyżej i bym nie miał oka, hmmm...ale to od miesiąca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 A ja w podstawówce rozwaliłem szybę ręka i popodcinałem sobie wszystkie ścięgna w lewej ręce i żyły. Jakimś cudem nie przeciąłem do końca bo miałbym problem z władaniem ta ręką, a tak jest cała i zdrowa tylko na lewym nadgarstku mam 5 cm bliznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Degtyarev Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mojemu dziadkowi w kiedyś w pracy ktoś rozwalił szybę w budynku w którym przebywał. Fajną ma bliznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 @Najemnik co zrobiłeś? @Dino to tak dla zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie po prostu sobie były drzwi ze wstawioną szybą i tak te drzwi otwierałem, że ręka znalazła się po 2 stronie napotykając niewielki opór ze strony szyby :-o Był to wypadek z mojej winy/braku wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zemdlałeś? Ja to chyba mam szczęście że najpoważniejszy uraz jaki pamiętam to zerwane więzadła i pęknięta 2 kość śródstopia :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 VooDoo, kolega rzucił butelkę w taką dziwną betonową rurę i dostałem gwintem (pękniętą częścią). Co do wybijania szyb, na prima aprilis zeszłego roku rozwaliłem jedną w szkole. Ale że mamy spoko dyra, zabuliłem tylko 25 zeta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 A co powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dyro? Dyro powiedział, że każdemu może się zdarzyć, i gdybym się nie przyznał, zapłaciłbym pełną cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nie to fajnie :]. Jak tam świadectwo :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 U mego syna gitara :P...celujący z angielskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Też mam celujący z anglika :P, ale nie ma paska : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Hehe...o pasek to się już ojciec postara jak świadectwo zobaczy :-D .....żart oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Taaa... Nie mam żadnej 3 :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja mam tylko jedna 4, a reszta to nizej. Egzaminy zato bardzo dobrze poszly, mialem prawie najlepszy wynik w klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 No panowie gratulacje dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Chcieli mnie udupic ale sie nie dalem bo dobrze napisalem testy. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dino - dziękuje :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 No to ja tez się chwalę. Od wtorku jestem magistrem. Egzamin zaliczyłem na 4.5 z pracy ocena 5. Z całym szacunkiem miałem już tego dość i wyjątkowo mocno się ciesze, że to już za mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 No to gratulacje :-) LordDino najemnik32 pozdrawia !!!!! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Super. Gratulacje. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 To ja trochę zmienie temat i powiem że mam kolege , interesującego się II wojną światową. Miał kilka karabinów z tamtego okresu, kilka replik ( w tym jedną ASG ) oraz sporo amunicji (nie wystrzelonej). Niestety Policja przyszła z rewizją i zabrali mu całą jego kolekcje. Oczywiscie prawdziwe karabiny zabrali ale oddali repliki. Ciekaw jestem czy Policja miała prawo zabrać replikę ASG? Podejżewam że nie. A co Wy o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie mieli, rowniez w wypadku prawdziwej zdekowanej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi