Albert115 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Calkiem fajny. Lepiej doplacic 15zl niz kupic zepsuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ale jak kupie zepsutą to moge do nich podskoczyć z reklamacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Lepiej sie w to nie bawic. Krakman daje ci dodatkowo wzmocnione czesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Już raz u nich kupiłem karabin i niestety musiałem do nich iść z wymianą silnika. I terazm musze iść po raz drógi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 To bardzo dziwne bo znam conajmniej 50 osob, ktore sa bardzo zadwolone. Opisz poroblem z silnikiem i ten 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czy może mi ktoś przeliczyć ile będzie kosztował zestaw początkowy do ASG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Najtansza replika 300 mundur BW 100 okulary 50 i wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Przysłali mi karabin , postrzelałem troche i bum , nie strzela. Wysłałem i napisali mi że problem był z silnikiem , wymienili i działał. Teraz mam znowu to samo. Musze im go znowy wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czyli jakieś 500zł?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czyli jakieś 500zł?! W sumie to mozesz dac do 800 za replike 2 klasy. Przysłali mi karabin , postrzelałem troche i bum , nie strzela. Wysłałem i napisali mi że problem był z silnikiem , wymienili i działał. Teraz mam znowu to samo. Musze im go znowy wysłać. Spytaj sie ich co dokladnie sie zchrzanilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy bezpiecznie jest kupować sprzęt na allegro? Czy jednak lepiej dać trochę więcej kasy za nową? Ile kosztuje amunicja do ASG i czy jest to farba czy woda? I to ma kształt kulki tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Co do ASG to możesz napisać do mnie na GG wyśle ci na PW mój numer powiem co i jak a co do allegro to lepiej tam nie kupuj dopłać i kup nową niż brać coś używanego nie wiadomo ile. Amunicja to są kulki 6mm różnego rodzaju mogą być plastikowe lub z farbą (nie polecam kupować w kiosku tych najtańszych mogą zepsuć replikę). Dobór amunicji jest zależny od mocy repliki czym mocniejsza replika tym cięższe kulki trzeba kupować. Tak samo jest z ceną różne kulki mają różne ceny wiec tu nie mogę ci powiedzieć o tym zbyt wiele. Jeden z lepszych sklepów ASG znajdziesz pod >>TYM<< adresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jaki rodzaj replik jest najlepszy na początek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Najlepiej coś prostego w obsłudze ja zaczynałem od M4A1 III generacji firmy JG dalej mam tą replikę i świetnie się spisuje. LINK: M4A1 III Generacja JG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 W tym twoim sklepie trochę drogo jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja tam kupowałem i na ceny nie narzekam według mnie są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Kolego Albercie , a co sądzisz o tym sprzęcie : http://gunfire.pl/product-yid-1152191787-Replika-karabinu-LR300.html ? I mam pytanie , o co chodzi z tym gearbox v1 , v2 etc? [ Dodano: Pon 30 Mar, 2009 ] Tak sobie myślałem czy nie zrobić sobie vintorteza (czy jak sie to tam pisze) z AK 47 Beta Specnaz. Narzędzia potrzebne mam , to tylko kupić gotowca AK 47 Beta Specnaz , dorobić dłuższą lufe , drewnianą kolbe i Vintortez jak znalazł :-D Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Juz pisalem o lr300. I mam pytanie , o co chodzi z tym gearbox v1 , v2 etc? Wielkoscia i wygladadem. v2 jest w emkach v3 w ak v8 w m14. Jak chcesz jakies info dotyczace konkretnej wersji to daj znac. Tak sobie myślałem czy nie zrobić sobie vintorteza ( Naprawde ciezko robota bo sam chcialem zrobic. Ostatnio wyszla limitowana edycja 10 szt. ale ceny sa dosc wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Koszt takiego AK to mniej więcej 250 pln a czas jest darmowy :mrgreen: Więc myślałem sobie żeby zrobić sobie wintorteza lub SVD , co prawda ten drugi jest trudniejszy dlatego myślałe nad wintortezem. Tutaj jest fajny link o jakims kolesiu który zrobił sobie sam: http://www.airsoftarmy.ru/modules.php?name=Pages&pa=showpage&pid=32 Ja mam cały warsztat i mase narzędzi u mojego Taty więc wystarcze że kupie sobie AK , spedze kilka dni na robociznie i Wintortez jak się patrzy ;-) Jak uda mi się coś wykrzesać do prześle zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie tak prosto. Jest roznica w body. Kazda z tych broni ma inne. Musial bys przyciac gniazdo magazynka i prawdopodobnie skrucic body. Dolicz do tego koszt lunety, drewna i odpowiedniej rury na lufe i nowa lufe wewnetrzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wiesz , ja nie mam zamiaru robić dokładej kopi Wintoreza , poprostu zrobie coś na jego kształt. Lunety moge sam zrobić atrape , co do drewna i rury na lufe zew. to mój ojczym ma tyle rurznych rur , desek etc w piwnicy że na bank coś się znajdzie. Lufy wewnętrznej raczej nie będe robił a jeżeli tak to dokupie poprostu dłuższą precyzyjną i zamontuje. Lufy nie są drogie. Myślałem też o zrobieniu tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak chcesz, ale nie bedzie to dobrze wygladalo. Tlumik jest latwy do zrobienia. Wycina sie krazki z gabki o srednicy rury i o polowie srednicy, a potem robi sie z nich przekladanke. Trzeba tylko pamietac, ze koncowki musza miec potrojne pelne krazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mam pytanie. Czy są duże kary za granie w ASG w opuszczonych budynkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie powinno byc zadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Serio? Ale jak cuś zniszczymy czy poplamimy farbą to chyba się wkurzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi