Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Za 200 zl moge ci sprzedac colta 1911 firmy bell z dodatkowym magazynkiem. Magazynek na 20 kulek, posiada blow back [odrzuca zamek po kazdym strzale]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie ja bym prosił o propozycje nówek. Ale dzięki za propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Obawiam sie, ze nowa gazowa klamka, ktora sie szybko nie rozsypie to conajmniej 200zl [nie metalowa, bez blow backu]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ooo , gazowa powiadasz , ale CO2 czy GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A może jakaś sprężynówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 50 zl mniejsza cena a trzeba sie bawic w naciaganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja znalazłem pistolet z ABS stalowy za 67zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie kupuj. Dalej sie nim rzuca niz strzela. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja znalazłem pistolet z ABS stalowy za 67zł Hehehehe ABS to odmiana plastiku która jest bardziej wytrzymalsza niż zwykły plastik, a metalowe to mogą być niektóre części w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie ryzykowal bym. Ja mialem sprezyne za 180 zl z abs-u i nie powiem zeby to byla jakas super wypasiona replika, ale przetrawala ponad rok i ladowanie w piachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jesli chodzi o broń krótką na GG, to polecam Glock 17 or 19 KWA, oba są populatne w moim teamie, i gwarantuję że chłopak (Glock) da rade na froncie. Kosztują ok 380 pln, ale warto http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=4487 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=4489 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kazda klamke ksc/kwa warto kupic. Jedynym minusem jest cena. Moj kumpel ma 26c i musze przyznac, ze naprawde fajna zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja jestam zdecydowanym zwolennikiem 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ludzie czy wy czytacie?! Ja chcę coś taniego na próbę bo nie wiem czy mi się spodoba ASG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Spodoba ci się !!! A jak kupisz jakiś "shit" to jest ryzyko że ci się nie spodoba, broń jest co prawda droga, ale to inwestycja na długie lata. Ja na moją pierwszą strelankę poszedłem z pożyczonym M14 od CA, i tobie też toradzę. Pożycz coś na pierwszy raz to nie będziesz czuł dyskomfortu spowodowanego posiadaniem słabego sprzętu. EDIT: TYLKO NIE KUPUJ BRONI FIRMY STTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tylko że ja nie wiem czy mi się spodoba i nie chce ponad 300zł wydać na coś co będzie mi stało na półce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zawsze można spylić komu innemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie nie można. Mało kto się tym u mnie w mieście interesuje. A ci co zaczynają nie kupią jakieś kawałka metalu za 300zł jak można o wiele taniej coś może gorszego, ale to tylko na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W pewnym sensie masz racje. Kupując coś tańszego na próbę może zdać egzamin, ale po co potem płacić drugi raz za coś lepszego ?? Nie lepiej od razu kupić jakiś lepszy sprzęt ?? Już pisałem o tym kupiłem karabin za prawie 600 zł i jestem z niego bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Boże już 3 post o tym pisze. Bo jak mi się nie spodoba to mogę dopłacić te 60 zł niż od razu kupić lepszy, ale jak nie spodoba mi się to wyrzucę w błoto ponad 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBurlak20 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Przepraszam za to co napisałem ale ten złom za 60zł to zaraz się rozleci to raczej zabawka dla dzieci niż pistolet do ASG a kolega który napisał ze dalej się tym rzuca niż strzela to na pewno prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Przepraszam za to co napisałem Nie ma za co :]. ale ten złom za 60zł to zaraz się rozleci to raczej zabawka dla dzieci niż pistolet do ASG a kolega który napisał ze dalej się tym rzuca niż strzela to na pewno prawda. Ale who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak nie chcesz wydawac kasy to pozycz od kogos i dopiero potem kup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tylko to nie jest Warszawa. Jest 5 co to mają tylko, że ja ich nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Napewno jest wiecej osob. Zawsze mozesz sprzedac replike jest ci sie nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi